Καστοριά

Σημαντικό υγειονομικό υλικό και φάρμακα στο νοσοκομείο Καστοριάς από τη Γαλλία (φωτογραφίες)

Σημαντική ποσότητα φαρμάκων και υγειονομικού υλικού παραδόθηκε πριν λίγο, σήμερα Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς από την Π.Ε. Καστοριάς.  Το υλικό στάλθηκε από τους «Συλλόγους Αλληλεγγύης στον Ελληνικό Λαό» των γαλλικών πόλεων Ales, Avignon και Nimes, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής υποστήριξης  τους σε συγκεκριμένες πόλεις και κοινωφελείς φορείς της χώρας.

Η ενέργεια αυτή έγινε χάρη στη μέριμνα και διαμεσολάβηση του πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Σταύρου Κατσίλη, σε στενή συνεργασία, με τον νυν Διοικητή κ. Γρηγόριο Χάτσιο, για την αποδοχή του παραπάνω υλικού από το Νοσοκομείο μας.

Να σημειωθεί, επιπλέον,  ότι η συνεισφορά της Π.Ε. Καστοριάς έγκειται στη μεταφορά του φορτίου, από την Ηγουμενίτσα στην Καστοριά, με την διάθεση του  απαραίτητου μεταφορικού μέσου και προσωπικού  της Περιφερειακής Ενότητας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς θα βρίσκεται πάντοτε αρωγός σε τέτοιες δράσεις που συμβάλλουν αναμφισβήτητα στην προστασία της δημόσιας υγείας και βοηθούν στη συνεργασία των λαών. Ευχαριστεί και συγχαίρει ιδιαίτερα τους  «Συλλόγους Αλληλεγγύης στον Ελληνικό Λαό» των γαλλικών πόλεων Ales, Avignon και Nimes   για τη δράση και την πρωτοβουλία τους, αλλά και τον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κατσίλη που με τη διαμεσολάβησή του κατέστη εφικτή η έλευση αυτής της σημαντικής βοήθειας προς την περιοχή μας.

Back to top button