Κόσμος

Το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά «The Stand» του Στίβεν Κινγκ

Το CBS All Access κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά «The Stand» που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ του 1978 με τον ίδιο τίτλο.

Στη σειρά, η οποία διαδραματίζεται σε ένα μεταποκαλυπτικό κόσμο, αφού ένα μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης σκοτώνει σχεδόν τους πάντες στον πλανήτη και οι επιζώντες δίνουν τη μάχη του καλού εναντίον του κακού, καθώς χωρίζονται σε δύο ομάδες, πρωταγωνιστούν οι Γούπι Γκόλντμπεργκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Οντέσα Γιανγκ, Άμπερ Χερντ.

«Κατά τη διάρκεια των δύο ετών που περάσαμε γυρίζοντας το The Stand, όλοι αισθανθήκαμε την ευθύνη να διασκευάσουμε αυτό που μπορεί να είναι το πιο αγαπημένο έργο ενός από τους πιο αγαπημένους αφηγητές του κόσμου, αλλά κανένας από εμάς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το 40χρονο αριστούργημα του Στίβεν Κινγκ για μια παγκόσμια πανδημία θα μπορούσε να είναι τόσο τρομερά επίκαιρο» δήλωσε ο Μπέντζαμιν Κάβελ, υπεύθυνος προγράμματος και εκτελεστικός παραγωγός.

«Έχουμε την τιμή να αφηγηθούμε αυτήν την επική ιστορία, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου επιλόγου που ο Στίβεν Κινγκ ήθελε να προσθέσει εδώ και δεκαετίες. Είμαστε τόσο περήφανοι για αυτή τη σειρά και την προσπάθειά του να βρεθεί νόημα και ελπίδα στις πιο αβέβαιες στιγμές» πρόσθεσε.

Το καστ συμπληρώνουν οι James Marsden, στον ρόλο του “καλού” Stuart Redman και τις Heather Graham και Amber Heard σε μικρότερους ρόλους.

Το The Stand αποτελείται από 10 συνολικά επεισόδια και η πρεμιέρα του έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2020 στο δίκτυο του CBS All Access.

ΑΠΕ

Back to top button