Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Σημερινές συναντήσεις της Μαρίας Νάτσιου στο Υπουργείο Εργασίας (φωτο)

Η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Νάτσιου, προκειμένου να ενημερωθεί, επισκέφθηκε σήμερα τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση και την Υφυπουργό Εργασίας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν προγράμματα στήριξης και ενίσχυσης των δικαιούχων ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.
Η Κυβέρνηση αποδεικνύει ότι στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους που διαβιούν συνθήκες φτώχειας καθώς και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη στήριξης.
Για μια ακόμα φορά, όπως συνέβη επανειλημμένα από την αρχή της διακυβέρνησης η Νέα Δημοκρατία δηλώνει παρόν στα προβλήματα της Κοινωνίας, που οι διάφορες συγκυρίες επιδείνωσαν και δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο κάνοντας πράξη το κυβερνητικό της έργο για το καλό του συνόλου, διευρύνοντας το δίχτυ προστασίας για τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη .
Η Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης με επικεφαλής την Γραμματέα κ. Μαρία Νάτσιου δηλώνει παρόν στηρίζοντας ουσιαστικά τους συνανθρώπους μας καταθέτοντας προτάσεις με σκοπό την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων .
Παράλληλα η Γραμματέας συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ΕΙΕΑΔ κ. Αριστοτέλη Βαβουγυιο και ενημερώθηκε για θέματα αρμοδιότητας του.

 

 

Back to top button