ΑθλητικάΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Πρώτο τζάμπολ για τις Ακαδημίες του ΑΣ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2020, ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τα τμήματα των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών του Συλλόγου. Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών υποδέχτηκαν τα παιδιά και τους γονείς και τους ενημέρωσαν σχετικά με τη νέα αθλητική σεζόν. Ο γιατρός και αντιπρόεδρος της ομάδας κος Βασίλης Ναούμ, μίλησε για τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται καθημερινά, και ιδιαιτέρως σήμερα, λόγω της πανδημίας. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Σύλλογος ακολουθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, καθώς και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για την ασφάλεια όλων. Αμέσως μετά η διατροφολόγος κα Ανθούλα Ρόμπου εξήγησε σε γονείς και παιδιά τη σημασία της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής που πρέπει να ακολουθούν οι αθλούμενοι.

Ακολούθησε θερμομέτρηση με λέιζερ στα παιδιά πριν περάσουν στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί τους περίμεναν οι τέσσερις έμπειροι προπονητές, καθώς και η νέα γυμνάστρια. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά και διάθεση σε όλα τα παιχνίδια που έδειξαν οι προπονητές τους.

Ο Α.Σ. Καστοριάς με την πολυετή κι επιτυχημένη πορεία στο χώρο του μπάσκετ, υπόσχεται ότι για μια ακόμη χρονιά θα διατηρήσει, αλλά και θα αναβαθμίσει το υψηλότατο αθλητικό επίπεδο, προσφέροντας νέες εμπειρίες και πολλές χαρές στους μικρούς αθλητές. Στόχος μας είναι πάντοτε η σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών.

Ευχαριστούμε τους γονείς που και φέτος μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και υποσχόμαστε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία μας και την πετυχημένη παρουσία στο χώρο του μπάσκετ.

Μια νέα χρονιά, γεμάτη εκπλήξεις μόλις ξεκίνησε.

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Υ.Γ.: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Ανθούλα Ρόμπου για την αναλυτική ενημέρωση και τον κον Άγγελο Κέδρο (Angels Kiosk) για την προσφορά σε χυμούς και νερά.

 

Back to top button