Καστοριά

5 λόγοι για να επιλέξετε τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας Ειρήνης Γεωργοσοπούλου Μισκία

Πρώτο στη Καστοριά εξειδικεύθηκε στη διδασκαλία αποκλειστικά και μόνο της γερμανικής γλώσσας. Ο καιρός μας δικαίωσε. Οι συνεχείς επιτυχίες των μαθητών μας στα πιστοποιητικά του GOETHE INSTITUT, του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ (ΚΠΓ), και στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ελληνικά και γερμανικά πανεπιστήμια το αποδεικνύουν έμπρακτα.

Τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας πλεονεκτούν διότι:

1. Η ιδιοκτήτρια των Κέντρων Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας είναι η ίδια καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας με σπουδές στη Γερμανία και πολυετή διδακτική και εργασιακή πείρα τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ελλάδα.

2. Η διδασκαλία βασίζεται στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών του Κοινοτικού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2. Τα τμήματα προετοιμασίας για τα πιστοποιητικά του Goethe Institut και του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) επιμελείται η κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία

3. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο σωστό διαχωρισμό των μαθητών, ανάλογα με την ηλικία τους (μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες) και το γνωστικό τους επίπεδο.

4. Αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη φροντίδα και υπομονή τους μικρούς μας μαθητές και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον προφορικό λόγο και στα πρώτα ακούσματα.

5. Σημαντικό θεωρούμε την τακτική ενημέρωση των γονέων τόσο για τις επιδόσεις των μαθητών μας όσο και για τη φοίτησή τους.

Περαιτέρω πληροφορίες για τα Κέντρα Γερμανικής Γλωσσοπαιδείας μπορεί κανείς να βρει:
Ιστοσελίδα: www.kgg.com.gr
E-mail : [email protected]
Τηλ.: 24670- 29879
Κινητό: 6973312649

Back to top button