ΑθλητικάΚαστοριά

Μετά από 20 χρόνια ο Φωτιάδης κρεμάει την σφυρίχτρα του – Θα διευθύνει για τελευταία φορά το 3o SUPER CUP

Το τελευταίο του παιχνίδι ως διαιτητής θα διευθύνει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ο Φώτης Φωτιάδης, αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος του θα κρεμάσει την σφυρίχτρα του.

Η σπουδαία αναμέτρηση του 3ου SUPER CUP ΕΠΣ Καστοριάς, μεταξύ των ομάδων Αστραπή Μεσ/μίας – Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας,θα σφραγίσει και  την 20χρονη πετυχημένη καριέρα του στον χώρο της διαιτησίας.

Ο Φωτιάδης αισθάνεται πικραμένος και αδικημένος,  όσον αφορά την απένταξή του από τους φετινούς πίνακες διαιτητών της SUPER LEAGOUE – και μάλιστα με δύο μόλις χρόνια παρουσίας του και σε ηλικία μόλις 40 ετών – αποφάσισε να σταματήσει την ενεργό δράση, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ως Παρατηρητής Διαιτησίας.

Ο διαιτητής Φώτης Φωτιάδης ξεκίνησε την καριέρα του το 2000. Αγωνίστηκε 4 χρόνια στην Δ’ Εθνική, 2 στην Γ’, 8 στην Β’ και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην SUPER LEAGOUE.

Για τον ίδιο το ματς αυτό, που θα είναι και το τελευταίο του, έχει ξεχωριστή σημασία, μιας και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πενταβρύσου, την περιοχή απ’ όπου κατάγεται δηλαδή,, εκεί μεγάλωσε, εκεί πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο και από εκεί έκανε και τα πρώτα του διαιτητικά βήματα.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 3ου SUPER CUP

HMEΡΟΜΗΝΙΑ :  ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΩΡΑ:  17:00  –  ΓΗΠΕΔΟ :  ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Α’ ΒΟΗΘΟΣ : ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Β’ ΒΟΗΘΟΣ : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ : ΣΠΥΡΟΥ ΣΥΜΕΩΝ

 

 

 

Back to top button