Καστοριά

Τεστ και στον οδηγό που μετέφερε εργαζόμενους από την Καστοριά (ρεπορτάζ)

Σε απολύμανση του λεωφορείου που μετέφερε τους εργαζόμενους από την Καστοριά στο εργοστάσιο κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά, προχωράει η εταιρεία μεταφοράς με έδρα την Φλώρινα, για προληπτικούς λόγους, μετά και την ενημέρωση τους για την ύπαρξη  δύο θετικών κρουσμάτων κορονοϊού σε  εργαζόμενες από την Καστοριά στο εν λόγω εργοστάσιο.
Οι απολυμάνσεις του λεωφορείου όπως μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε ο υπεύθυνος της εταιρείας  ότι γίνονταν καθημερινά πριν και μετά την μεταφορά των εργαζομένων όπως έπρεπε να γίνεται για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού από τις 20 Ιουλίου που ξεκίνησε η σύμβαση της εταιρείας με το εργοστάσιο κονσερβοποιίας.
Όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος της εταιρείας, σε τεστ θα υποβληθεί και ο οδηγός του λεωφορείου, με καταγωγή από Καστοριά, ενώ η εταιρεία θα ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των υπολοίπων εργαζομένων μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να δει αν θα συνεχίσει την συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία καθώς η σύμβαση τους ολοκληρώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου.
«Το όχημα που μετέφερε τους εργαζόμενους» επεσήμανε ακόμα  «είχε οδηγό από την Καστοριά και παρέμενε εκεί όλο το διάστημα. Δεν πραγματοποιούσε άλλες μεταφορές».
Η ίδια εταιρεία πάντως, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της, δεν μετέφερε εργαζόμενους από την Φλώρινα. Όσοι εργαζόμενοι από την Φλώρινα μεταφέρονταν σε εργοστάσια της Πέλλας είτε πήγαιναν με άλλα λεωφορεία είτε με δικά τους οχήματα.

Θωμαή Αδάμου

ert.gr

 

 

Back to top button