ΑθλητικάΚαστοριάΠαλαιά ΚαστοριάΠρόσωπα

Αφιέρωμα στον Καστοριανό παλαίμαχο τερματοφύλακα και νυν προπονητή τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού Παναγιώτη Μπαρτζώκα

Το in2sports.gr σας κάνει μια αναδρομή με αφιερώματα σε διάφορους παίκτες, προπονητές και ομάδες του παρελθόντος που δεν βρίσκονται πια στην ενεργό δράση όμως συνεχίζουν (οι περισσότεροι) να βρίσκονται κοντά στο ποδόσφαιρο από διαφορετικό πλέον πόστο. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

Το σημερινό μας αφιέρωμα είναι στον παλαίμαχο τερματοφύλακα και νυν προπονητή τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού Παναγιώτη Μπαρτζώκα.

Ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας έχει αγωνιστεί σε, Καστοριά, Άγιο Νικόλαο, Αθηναϊκό, Παναθηναϊκό, Ακράτητο, Καλλιθέα, Ιωνικό, Θρασύβουλο, ΟΦΗ και Αστέρα Αμαλιάδας.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας  

Ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 1975 στην Καστοριά.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ΑΕ Καστοριάς που ήταν ερασιτεχνική ομάδα το 1989, εκεί έπαιξε ως την Δ΄ Εθνική, αποχωρώντας το 1993 όπου και πήγε στην Καστοριά.

Η πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν η Καστοριά από το 1993, ως το 1998.

Έπαιξε δύο χρονιές στην Γ΄ Εθνική, κερδίζοντας την άνοδο την σεζόν 1994-95 για την Β΄, το 1995-96  κερδίζει μια ακόμη άνοδο από την Β΄ στην Α΄ Εθνική.

Το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1996 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον αγώνα Καστοριά-Ολυμπιακός 0-5, με τον Μπαρτζώκα να αγωνίζεται και στα 90΄ λεπτά από τον τότε προπονητή του Γιάννη Γούναρη.

Την σεζόν 1997-98 παίζει με την Καστοριά στην Β΄ Εθνική και το στο τέλος της χρονιάς αποχωρεί.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο…

Διαβάστε όλο το αφιέρωμα στο in2sports.gr

Back to top button