ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

Πραγματοποιήθηκε το “Fur Vision 20/21” από την Saga Furs στην Καστοριά (φωτογραφίες)

H Saga Furs, στη συνεχή προσπάθεια να συμβάλει στην παροχή πληροφορίας και τεχνογνωσίας στον κλάδο της γουνοποιίας, πραγματοποίησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη διήμερη εκδήλωση Fur Vision, σε γνωστό ξενοδοχείο της Καστοριάς, την Πέμπτη 27.8 και την Παρασκευή 28.8.20.
Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δουν τις νέες τάσεις σε χρώματα, τεχνικές και τεχνοτροπίες στην γούνα για την νέα σεζόν Fall/Winter 20/21, που δημιούργησε το Saga Furs Design Center, καθώς και να συζητήσουν πάνω σε διάφορα κλαδικά ζητήματα.
«Είναι πολύ σημαντική η καινοτομία στην παραγωγή του γούνινου προϊόντος, κυρίως στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες, και γι αυτό το δημοπρατήριο της Saga Furs προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση, παρέχοντας έμπνευση στις τοπικές γουνοποιητικές επιχειρήσεις. Η ανανέωση και η πρωτοτυπία του προϊόντος είναι ο μόνος τρόπος για να ανταποκριθεί το γούνινο προϊόν στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Οι εταιρείες έδειξαν ενδιαφέρον για τα νέα υλικά, τις τεχνικές και τάσεις χρωμάτων που δεν έχουν εύκολα την ευκαιρία να δουν αλλού», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος κα. Σοφία Κουρκοπούλου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με κάθε προφύλαξη και ελήφθησαν μέτρα προστασίας κατά του Covid -19.

sentranews.gr

Back to top button