ΑθλητικάΚαστοριά

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιώργος Παράσχος

Ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος παρακολουθεί τον αγώνα Πλατανιάς – Λάρισα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολιών, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017. Ο Πλατανιάς νίκησε με σκορ 3 – 2. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στην Superleague, έπειτα από την επικράτηση επί της Ξάνθης στα μπαράζ. Η «ελαφρά ταξιαρχία», παρά την άνοδο, αποφάσισε να έχει νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου της, μετά την απομάκρυνση του Μπάμπη Τεννέ.

Αυτός είναι ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον ελληνικό σύλλογο. Ο 68χρονος προπονητής επιστρέφει στην ομάδα του Απόλλωνα μετά από δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν έχει κάτσεις στους πάγκους των Καστοριά, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Καβάλας, Ηρακλής, ΑΠΟΕΛ, Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανειλιακός, Ολυμπιακός Βόλου, Ακράτητος, Χαλκηδόνα, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Ξάνθη, Πανιώνιο, Λεβαδειακό, Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα μας μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από αυτή το 2018. Συνεργάτης του στον πάγκο του Απόλλωνα θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης».

 thetimes.gr

Back to top button