Καστοριά

Καστοριά – Εργασίες τηλεπικοινωνιών: Η απροειδοποίητη υπερταλαιπωρία! (φωτογραφίες)

Όλοι έχουμε παρατηρήσει τις εργασίες που πραγματοποιούνται τις τελευταίες εβδομάδες στην πόλη μας από εταιρία τηλεπικοινωνιών

Της Χρυσούλας Κυρατζή

Για την ακρίβεια, συνεργεία, σκάβουν τους δρόμους περνούν τα καλώδια και μετά μπαλώνουν βιαστικά τις τρύπες, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία της πόλης, όπως αυτό που θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον δρόμο που οδηγεί στο (σε λειτουργία) Βυζαντινό Μουσείο, στη Λέσχη Αξιωματικών (από όπου προμηθεύονται γεύματα, καθημερινά  δεκάδες συμπολίτες μας και ανεβοκατεβαίνουν στρατιωτικά οχήματα) και φυσικά μιλάμε για  δρόμο από τον οποίο διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής.

Έναν δρόμο επιεικώς απαράδεκτο και φυσικά καθόλου τουριστικό ακόμα και όταν δε γίνονται εργασίες….

Μέρες ταλαιπωρίας και εκνευρισμού λοιπόν, χωρίς καμία προειδοποίηση γι αυτές τς μαραθώνιες εργασίες, καμία απαγόρευση κυκλοφορίας ή παρκαρίσματος, παρά μόνο μια πινακίδα «30»! Λες και όσοι ανεβοκατεβαίνουμε καθημερινά από εκεί τρέχουμε με ταχύτητες ράλλυ….

Ελπίζουμε σήμερα Σάββατο που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της ΚΟΘ στην αυλή του Βυζαντινού Μουσείου, η εικόνα να έχει αλλάξει….

Διπλής κυκλοφορίας δρόμος με παρκαρισμένα αυτοκίνητα…

2 εκσκαφείς, 4 ΙΧ κι ένα φορτηγό προσπαθούν να περάσουν…

Μάχη για μια θέση πάρκινγκ!

aboutkastoria.gr

 

Back to top button