Κόσμος

Box set από U2 για τα 20ά γενέθλια του «All That You Can’t Leave Behind»

Για να εορτάσουν στις 20 Οκτωβρίου την εικοστή επέτειο του «All That You Can’t Leave Behind», οι U2 θα κυκλοφορήσουν μια super deluxe έκδοση του άλμπουμ: αφενός ένα remastering του αρχικού LP και αφετέρου ένα Super Deluxe box set, με 51 τραγούδια, γεμάτο με B-sides, εκδοχές που δεν βρήκαν θέση στο άλμπουμ, πολλά ρεμίξ και ένα ολόκληρο show το οποίο ηχογραφήθηκε σε μια στάση τους στη Βοστώνη στο πλαίσιο της τουρνέ «Elevation» του 2001.

Το «All That You Can’t Leave Behind» επανέφερε τους U2 στο κέντρο του μουσικού σύμπαντος μετά τις πολύ κακές επιδόσεις στα δισκοπωλεία του LP του 1997 «Pop» (πολλές θέσεις στα στάδια σε ορισμένα show κατά τη διάρκεια του αμερικανικού κομματιού της τουρνέ «PopMart» ήταν άδειες).

Σιγκλάκια-επιτυχίες όπως τα «Beautiful Day», «Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of» και «Elevation» βοήθησαν το άλμπουμ να κάνει εκατομμύρια πωλήσεις και να σαρώσει επτά βραβεία Grammy (συμπεριλαμβανομένων των Song of the Year και Record of the Year). «Αυτή είναι η βραδιά μας» είπε, στην τελετή, ο Bono. «Αισθάνομαι ένα παράξενο συναίσθημα. Νομίζω ότι το λένε σεμνότητα».

Η Super Deluxe έκδοση του άλμπουμ συνοδεύεται και από ένα 32 σελίδων δεμένο βιβλίο με φωτογραφίες από τον Anton Corbijn που για πρώτη φορά έρχονται στο φως, B-sides όπως τα «Summer Rain» και «Always», 11 ρεμίξ, 19 τραγούδια που ηχογραφήθηκαν στη συναυλία της Βοστώνης το 2001 και εκδοχές που απορρίφθηκαν από το τελικό άλμπουμ (σε αυτές περιλαμβάνονται τα «Levitate», «Love You Like Mad» και «Flower Child» μαζί με το «Stateless» από το σάουντρακ της ταινίας «Million Dollar Hotel»). Υπάρχει επίσης και μια ακουστική εκδοχή του «Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of» την οποία προωθούν με καινούργιο βιντεοκλίπ.

ΑΠΕ

Back to top button