Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΠρόσωπα

Στις γυναίκες που κατέχουν καίριες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και μία Καστοριανή

Είναι μοναδικές, με εξαιρετικές δυνατότητες. Είναι γυναίκες που βάζουν τα δυνατά τους για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Είναι δραστήριες, δοτικές με καθημερινούς στόχους, που συνήθως τους ξεπερνάνε. Είναι προσωπικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και προσπαθούν να φανούν αντάξιες της εμπιστοσύνης τους.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΑΚΗΣ

Αυτή τη στιγμή κατέχουν θέσεις «κλειδιά» και προσπαθούν να οδηγήσουν την Ελλάδα σ΄ ένα καλύτερο δρόμο ξεπερνώντας καθημερινά τον εαυτό τους. Γνωρίστε καλύτερα τις ισχυρές γυναικείες προσωπικότητες της Νέας Δημοκρατίας!

Η δυναμική Μαρία Νάτσιου είναι η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Η Μαρία Νάτσιου είναι πτυχιούχος πολιτικών επιστημών και κάτοχος ΜΒΑ. Εργάζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και είναι υπεύθυνη του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους. Στο πλαίσιο του προγράμματος του υπουργείου Εξωτερικών «HELLENICAID» προσέφερε εθελοντικές υπηρεσίες υποστήριξης στο Ευρωπαϊκό ινστιτούτο Σχέσεων και Συνεργασίας. Είναι μητέρα δυο αγοριών με πολλές υποχρεώσεις όμως η ανάγκη της για προσφορά δεν σταματάει. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Άργους Ορεστικού και Υπεύθυνη νομού Καστοριάς της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών. Οι αγάπη της για τα κοινά μοιάζει ανεξάντλητη. Ο χρόνος και η κούραση δεν παίζουν κανένα ρόλο για εκείνη. Σημασία έχει το αποτέλεσμα!

Δείτε όλο το άρθρο με όλες τις γυναίκες στο LifeStyleOptions.gr 

 

 

Back to top button