Καστοριά

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Κορησού (φωτογραφίες)

Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών κατορθώσαμε και αλλάξαμε εντελώς τη μορφή του σχολικού κτιρίου, κάνοντάς το πιο λειτουργικό και καλαίσθητο. Συγκεκριμένα
1. Έγινε επιτέλους η αίθουσα υπολογιστών.

2. Τσιμεντοστρώθηκε η βόρεια πλευρά του κτιρίου
3. Αλλάχτηκαν όλες οι εσωτερικές πόρτες.
4. Βάφτηκε εσωτερικά όλο το κτίριο.
Για όλα αυτά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς ορισμένους ανθρώπους που κοπίασαν για το όλο εγχείρημα.
1. Πρώτα από όλους το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Είναι πραγματικά ευλογία για εμένα να συνεργάζομαι με αυτούς τους γονείς. Συνέβαλαν τόσο με προσωπική παρουσία όσο και οικονομικά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
2. Όλους τους γονείς για την οικονομική τους συμβολή στην εξεύρεση συνεργείου καθαρισμού του σχολείου και στην προσωπική παρουσία όσων από αυτούς μπόρεσαν.
3. Προσωπικά τον Δήμαρχο Καστοριάς για τις προσωπικές του παρεμβάσεις και το ενδιαφέρον του. Ζητήματα χρόνων λύθηκαν σε λίγους μήνες. !!!
4. Τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας του Δήμου κο Δημήτρη Στυλιάδη, στον οποίο οφείλουμε τα μέγιστα για το αποτέλεσμα που βλέπουμε. Παρόλες τις εντάσεις , το άγχος και την αγωνία κατόρθωσε και βρήκε λύσεις για όλα.
5. Τον πρόεδρο τη τοπικής κοινότητας κο Δημήτρη Γουγούση που πάντα είναι δίπλα μας.
Ευχόμαστε να έχετε όλοι υγεία και να συνεχίσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να προγραμματίζουμε και ενίοτε να γινόμαστε…ενοχλητικοί.
Με τιμή
Ο Διευθυντής
Ιωάννης Β. Πάτρας
 

Back to top button