Κοζάνη

“Έχασα τον άνδρα μου και πολλούς συγγενείς…” – Για πρώτη φορά μιλούν οι κάτοικοι της Δαμασκηνιάς

Από τους 60 κατοίκους της Δαμασκηνιάς στην Κοζάνη, νόσησαν τουλάχιστον οι 15… Δηλαδή ένας στους τέσσερις! Οι 12 νοσηλεύτηκαν με βαριά συμπτώματα, με τους 9 από αυτούς να μην τα καταφέρνουν, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο.

Σήμερα, οι κάτοικοι του χωριού δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Άλλοι είδαν τους αγαπημένους τους να πεθαίνουν από κορονοϊό και άλλοι ανέβηκαν μαζί τους έναν Γολγοθά στη Μονάδα εντατικής θεραπείας, βγαίνοντας νικητές.

«Εγώ έχασα τον άνδρα μου από αυτό και πολλούς συγγενείς»… «Ο άνδρας μου δύο φορές πέθανε κι αναστήθηκε…»… «Ήταν και δικά μου άτομα, ήταν ξαδέρφια μου»…

Όσα είπαν στο LiveNews, συγκλονίζουν!

«Πέθανε κόσμος γύρω μας, όσο ήμουν εγώ στο νοσοκομείο πέθαναν γνωστοί, χωριανοί και φίλοι. Η φίλη μου έχασε τον άνδρα της».

«Ο άνδρας μου ήταν μια χαρά, ήρθε, έφαγε και τον πήγα στο νοσοκομείο»

5 διαφορετικά νοσοκομεία άλλαξε ο σύζυγος της κυρίας Όλγας Κατσίρη. 80 μέρες έμεινε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή την μάχη.

«Δεν τον ξαναείδα μετά…»

Τα δάκρυα της κύριας Όλγας είναι ακόμα νωπά για τον σύζυγό της Περικλή. Το πένθος βιωμένο μισό, αφού δεν κατάφερε να τον αποχαιρετήσει ούτε στο νοσοκομείο, αλλά ούτε και στην κηδεία του.

Η συνέχεια στο Newsit.gr

Back to top button