ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Με επιτυχία το Σεμινάριο Διαιτητών-Παρατηρητών της ΕΠΣ Καστοριάς (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ)

Με ικανοποιητική συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της ΠΕ Καστοριάς, το ετήσιο Σεμινάριο Διαιτητών, παρατηρητών, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Τους διαιτητές καλωσόρισε ο Πρόεδρος τη ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου, ο οποίος αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό για την χρονιά που πέρασε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του από τις επιδόσεις τους στους αγωνιστικούς χώρους, τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη και να συνεχίσουν με ζήλο και όρεξη και να έχουν μία πετυχημένη χρονιά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, οικονομική και υγειονομική, η οποία αναπόφευκτα έχει πλήξει και το χώρο του ποδοσφαίρου, επισημαίνοντας ότι η νέα ποδοσφαιρική περίοδο λόγω covid-19, θα είναι διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά, καθώς ισχύουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα και γενικά το θέμα αυτό πιθανόν να δημιουργήσει κάποια προβλήματα, ζητώντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έγκριση λειτουργίας Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες και ημερομηνίες διεξαγωγής.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Σίμος Σπύρου, ο οποίος αφού με την σειρά του καλωσόρισε και αυτός τους διαιτητές, τους επίστησε την προσοχή στα παιχνίδια που ξεκινάνε το προσεχές Σαββατοκύριακο, μιας και από τα μέσα Μαρτίου λόγω της πανδημίας είχαν διακοπεί όλες οι αθλητικές δραστηριότητες και όλο αυτό το διάστημα των 6 μηνών περίπου, δεν είχαν δραστηριότητες.

Κατόπιν ανέλυσε τις νέες προκηρύξεις της ΕΠΣ Καστοριάς και έδωσε τις ανάλογες κατευθυντήριες οδηγίες για την νέα περίοδο 2020-2021. Αφού ολοκληρώθηκαν όλα τα παραπάνω ακολούθησαν οι αιτήσεις διαιτητών για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και ταυτόχρονα δόθηκαν τα σήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την… σκυτάλη στην διοργάνωση του σεμιναρίου πήρε το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και εκπαιδευτής Γρηγόρη Ρόντσης, ο οποίος αφού ευχήθηκε στους διαιτητές καλή ποδοσφαιρική χρονιά, αναφέρθηκε στις αλλαγές των κανόνων παιχνιδιού που θα ισχύσουν τη νέα περίοδο, ενώ στη συνέχεια  με την χρήση προτζέκτορα, ανέλυσε ορισμένες φάσεις στα πλαίσια του πρώτου μαθήματος.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την ενότητα Α’ Βοηθειών, με την Ελισάβετ Βούρδα, στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς, να παραδίδει χρήσιμα μαθήματα όπως το γύρισμα της γλώσσας και την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/sentrakastoria/photos/a.2504533843173278/2504534343173228/

sentranews.gr

 

Back to top button