Καστοριά

Περίτεχνοι μαρμάρινοι νιπτήρες για το μπάνιο σας, από την ΠΑΝΑΜΑΡΜ (εικονες)

Όταν έρχεται η στιγμή να εξοπλίσουμε το μπάνιο μας ένα από τα βασικά του σημεία είναι ο νιπτήρας του. Η επιλογή του είναι θέμα προσωπικού στυλ αλλά και ικανοποίησης των αναγκών μας, που σε κάθε περίπτωση μπορεί να διαφέρουν. Όλοι όμως θέλουμε ένα λειτουργικό μπάνιο με ένα βολικό και κομψό νιπτήρα. Ένας ιδιαίτερος νιπτήρας άλλωστε, θα βοηθήσει ώστε το μπάνιο μας να μη θυμίζει κανένα άλλο.

Αν αυτό που ζητάτε είναι αντοχή στο χρόνο και στη συχνή χρήση τότε πρέπει να εμπιστευτείτε το μάρμαρο. Είναι τέτοια η φύση του και η ποικιλία του που σας δίνει την ελευθερία να κάνετε αμέτρητους συνδυασμούς με τα υδραυλικά αξεσουάρ. Άλλωστε στο μάρμαρο δεν υπάρχει όριο ούτε στο χρώμα, αλλά ούτε και στο σχέδιο.

Αν λάβετε υπόψη σας το διαθέσιμο χώρο που έχετε και τις ανάγκες που θέλετε να καλύπτει ο νιπτήρας σας, μπορείτε να στραφείτε σε διάφορες επιλογές τοποθέτησης (υποκαθήμενος ή επικαθήμενος, ένθετος, επιτοίχιος), σχήματος (οβάλ, στρογγυλός, τετράγωνος, ακανόνιστος) και χρώματος. Σε κάθε περίπτωση το μάρμαρο σας δίνει πληθώρα επιλογών.

Το μυστικό για ένα τέλειο αποτέλεσμα είναι οι άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να το υλοποιήσετε. Στην ΠΑΝΑΜΑΡΜ θα βρείτε ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρία, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον πλέον κατάλληλο νιπτήρα και θα σας ενημερώσουν για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μάρμαρο και τη φροντίδα του.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΝΑΜΑΡΜ: Απεριόριστες οι δυνατότητες για να χρησιμοποιήσετε τα σκαπιτσαριστά (εικονες)

Καστοριά: Οικολογική θέρμανση με τζάκι αερίου (εικονες)

Back to top button