Καστοριά

Παιδότοπος «Babaloo»-Ανακοίνωση»: Φροντίζουμε με κάθε μέσο να είστε και να νιώθετε ασφαλείς

Αγαπημένοι μας φίλοι & φίλες του Babaloo 🎈

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις νέες συνθήκες λειτουργίας μας προσαρμοσμένες στα νέα μέτρα, πάντα με σεβασμό στην υγεία των μικρών & μεγάλων μας φίλων ❤️
1. Στους χώρους των παιδοτόπων, δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους πελάτες, τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά, όπως ισχύει σε όλους τους χώρους εστίασης.
Η μάσκα είναι υποχρεωτική μόνο για το προσωπικό μας.
2. Ο εορτασμός των γενεθλίων διεξάγεται κανονικά λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας όπως αντισηπτικά σε διαφορά σημεία του καταστήματος και σε κάθε τραπέζι, ατομικά πιάτα και σερβίρισμα στον μπουφέ από το προσωπικό μας, στον άνετο καλά αεριζόμενο χώρο μας με φυσικό αερισμό και σύστημα εξαερισμού, στο χώρο εστίασης και στο χώρο των παιχνιδιών.
3. Η καθαριότητα, όπως από την πρώτη μέρα λειτουργίας της επιχείρησης μας ήταν το κύριο μέλημα μας, έτσι και τώρα ακόμα πιο εντατικά, γίνεται σχολαστικά κάθε μέρα με ειδικά απολυμαντικά όπως και τα παιχνίδια καθαρίζονται συνεχώς από το προσωπικό μας.
4. Τηρούμε όριο επισκεπτών βάσει των τετραγωνικών στις προβλεπόμενες αποστάσεις.
5. Διεξάγεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα επαγγελματική πιστοποιημένη απολύμανση του χώρου.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την στήριξη σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση που έχουμε περιέλθει όλοι μας!
Φροντίζουμε με κάθε μέσο να είστε και να νιώθετε ασφαλείς και να παραμείνουμε όλοι αισιόδοξοι και χαρούμενοι, συνεχίζοντας το παιχνίδι ανέμελα που άλλου; Στο αγαπημένο σας Babaloo!

Back to top button