Καστοριά

Το Αρχοντικό Ωρολογόπουλος επιλέχθηκε για το πρόγραμμα Future Loading.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Αρχοντικό Ωρολογόπουλος επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Future Loading.

Τι είναι το Future Loading

Το πρόγραμμα Future Loading είναι μια κοινωνική πρωτοβουλία που πραγματοποιεί η Coca-Cola στην Ελλάδα μαζί με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, και σε συνεργασία με άλλες σημαντικές εταιρείες και οργανισμούς – υποστηρικτές, ενώ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Τουρισμού, ΣΕΤΕ, ΕΦΕΤ. Το πρόγραμμα στοχεύει στη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων καφεστίασης και φιλοξενίας (Ho.Re.Ca) και την ενίσχυση της απασχολησιμότητας στον κλάδο με πιστοποιήσεις και εκπαιδεύσεις προσωπικού που διευκολύνουν την ομαλή μετάβασή τους στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία.

Το πρόγραμμα Future Loading αποτελεί μια εργαλειοθήκη ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των εν λόγω επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους. Προσφέρει στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις εργαλεία που τους βοηθούν να εξασφαλίσουν την ασφαλή λειτουργία τους, να ενταχθούν στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, να προσελκύσουν πελάτες και να ενσωματώσουν τις αρχές περιβαλλοντικής βιωσιμότητας στην επιχείρησή τους.

Εργαλεία Προγράμματος

Οι μικρές επιχειρήσεις καφεστίασης και φιλοξενίας που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στα ακόλουθα εργαλεία, επιλέγοντας μέρος αυτών ή το σύνολο τους με βάση τις δικές τους εξατομικευμένες ανάγκες και τη δραστηριότητά τους.

Επιλέξτε τώρα τις υπηρεσίες που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες της επιχείρησής σας μέσα από μια ευρεία γκάμα εργαλείων.

1. Επανεκκίνηση & προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα.
Εργαλεία

  • Έλεγχος της εφαρμογής των κατάλληλων διαδικασιών πρόληψης και των ενδεδειγμένων από τις αρμόδιες αρχές και την επιστημονική κοινότητα πρακτικών για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού, με την σφραγίδα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas.
  • Διαδικτυακά σεμινάρια με θέμα την εξυπηρέτηση πελατών στη νέα κανονικότητα από την Avocado Learning Experiences, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης και ανάπτυξης στελεχών και ομάδων, και με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και του προγράμματος Youth Empowered: The HoReCa Edition
  • Εκπαίδευση σε θέματα υγιεινής & προστασίας μέσω του πρακτικού εφαρμοσμένου Οδηγού από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.)
  • Προσφορά της λειτουργίας ανέπαφου check in/check out και εκπαίδευση μικρών ξενοδοχείων στη χρήση της λειτουργίας από τον Όμιλο Hotelbrain, που εξειδικεύεται στη διαχείριση και εκμετάλλευση ξενοδοχείων
  • Ειδικά σχεδιασμένο σεμινάριο από την Google, για τις τάσεις του τουρισμού στη νέα περίοδο

2. Ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού
Εργαλεία

  • Εκπαίδευση στη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ψηφιακού marketing, ηλεκτρονικού εμπορίου και εργαλείων συνεργασίας, από τo Found.ation και με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και του προγράμματος Youth Empowered: The HoReCa Edition
  • Δωρεάν λογισμικά και λύσεις αυτοματισμού και CRM, από την Pobuca εταιρεία με εξειδίκευση σε τεχνολογίες Customer eXperience (CX) και με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και του προγράμματος Youth Empowered: The HoReCa Edition
  • Ειδικά σχεδιασμένο σεμινάριο με τίτλο «Digital Marketing & Marketplaces in the new world» από το efood

3. Διαφημιστική προβολή & προσέλκυση πελατών
Εργαλεία

  • Παροχή on-line διαφημιστικού χώρου, από το Αθηνόραμα, μέσω ειδικής ενότητας στο www.athinorama.gr και υποστήριξη μέσω της πρωτοβουλίας «Restaurants back for good»
  • Διαδικτυακά σεμινάρια με θέμα το branding και την ανάλυση ανταγωνισμού, από τον οργανισμό The People’s Trust, που ειδικεύεται στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες και περιεχόμενο για τις επιχειρήσεις – δικαιούχους από την Notice Content and Services (HO.RE.CA OPEN, FnB Daily)

4. Βιώσιμη ανάπτυξη και υιοθέτηση των αρχών Κυκλικής Οικονομίας & Ανακύκλωσης, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Οικολογική Εταιρία Ανακύκλωσης.
Εργαλεία

  • Παροχή του Zero Waste Future οδηγού της Coca-Cola
  • Παροχή κάδων οργανικών απορριμμάτων και λοιπού εξοπλισμού
  • Online workshops & σεμινάρια για τη διαχείριση απορριμμάτων στις επιχειρήσεις
  • Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας εκπαίδευσης και καταχώρησης επιδόσεων
  • Πιστοποίηση και ένταξη στο 1ο δίκτυο Zero Waste HoReCa μετά από ένα έτος παρακολούθησης

Κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, χρειάζεται απλά να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη σχετική υπεύθυνη δήλωση που βρίσκεται παρακάτω και να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο Πρόγραμμα και στα εργαλεία της επιλογής τους:

Αφού συμπληρώσετε το αρχείο, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Πρόγραμμα πατώντας το κουμπί «Δήλωσε συμμετοχή εδώ» στο πάνω μέρος της σελίδας, όπου θα χρειαστεί να επισυνάψετε και την Υπεύθυνη Δήλωση.

Σημειώνεται πως θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει χρονολογικής σειράς κατάθεσης των σχετικών αιτήσεων, η αξιολόγηση των οποίων θα γίνει από την εξειδικευμένη ομάδα Προγραμμάτων του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Ρητώς αναφέρεται ότι η Coca-Cola δεν λαμβάνει μέρος στην διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων.

 

Back to top button