ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Κύπελλο: Κυριαρχία των φιλοξενούμενων – Κιτρινόμαυρο το …el clasico – Κλείδωσαν την πρόκριση Βογατσικό και Νταηλάκη (αποτελέσματα – βαθμολογίες)

Η επικράτηση των φιλοξενούμενων κυριάρχησε στα ματς της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς (Pizza Basilico). Από τα επτά  ματς που διεξήχθησαν σήμερα, στα έξι από αυτά οι φιλοξενούμενοι απέδρασαν με τη νίκη, και μάλιστα οι δύο από αυτούς κλείδωσαν και την υπόθεση πρόκριση. 

Ικανοποιητικός επίσης θεωρείται και ο αριθμός των τερμάτων, καθώς σημειώθηκαν 23 γκολ, με τον Παναργειακό και τον Κεραυνό Χιλιοδένδρου να είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν βρήκαν δίχτυα. Επίσης, στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής περιλαμβάνονται οι ΠΕΝΤΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, στο γειτονικό ντέρμπι Γραμμοχώρια – Νταηλάκη!

Στο μεταξύ το 61ο el clasico βάφτηκε κιτρινόμαυρο με την Αστραπή να επικρατεί με το καθαρό σκορ 0-2 συνεχίζοντας την θετική παράδοση κόντρα στον Παναργειακό, παραμένοντας χωρίς ήττα στο γήπεδο του Άργους από το 2014.

Στον 1ο όμιλο η Ομόνοια Βογατσικού τα βρήκε μπαστούνια στο Μαυροχώρι, πετυχαίνοντας μία πολύ δύσκολη νίκη και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στον μαχητικό Γράμμο με σκορ 1-2. Νίκη με την οποία οι αρκούδες εξασφάλισαν το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση. Στο άλλο ματς του ομίλου η Πεντάβρυσος ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη πέρασε νικηφόρα από το Χιλιόδενδρο επικρατώντας με σκορ 0-3 του τοπικού Κεραυνού, ενώ στο επόμενο ματς Πεντάβρυσος-Μαυροχώρι θα κριθεί η δεύτερη θέση πρόκρισης.

Στον 2ο όμιλο σε πραγματικό ντέρμπι με 5 γκολ και ισάριθμες κόκκινες κάρτες (δύο για το Νταηλάκη) εξελίχθηκε το ματς Γραμμοχώρια-Νταηλάκη, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν τελικά με 2-3, νίκη με  την οποία εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στην γ’ φάση του θεσμού, ενώ αύριο θα διεξαχθεί το άλλο ματς του ομίλου Νεστόριο-ΑΟ Κάστωρ.

Στον 3ο όμιλο η Αστραπή Μ. με όπλο την θετική παράδοση των τελευταίων 6 ετών πέρασε αλώβητη από τον Παναργειακό στο παραδοσιακό ντέρμπι του νομού με σκορ 0-2, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της, ενώ στο άλλο ματς, σπουδαία νίκη πέτυχαν οι Ελπίδες Μεσ/μίας επί των Αμπελοκήπων με σκορ 2-1.

Τέλος στον 4ο όμιλο ο αγνώριστος Ηρακλής Πολυκάρπης λυτρώθηκε στην εκπνοή σημειώνοντάς μία πολύ δύσκολη νίκη στην Κορησό επί της Δόξας και μάλιστα με ανατροπή και στο 90′ με σκορ 1-2, νίκη με την οποία τον εξασφαλίζει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν με τις ευκαιρίες και τις εντυπώσεις, αφού στάθηκαν φοβερά άτυχοι στις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν, αρκετές εκ των οποίων εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Ευαγγέλου, ο οποίος και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ηρακλή.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η ΑΕ Βιτσίου πιο ουσιαστική και αποτελεσματική, επικράτησε εκτός έδρας της Καστοριάς με σκορ 1-3, ενώ στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μα την Κορησό θα κριθεί η πρόκρισή της

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

1ος όμιλος

1η αγωνιστική

Χιλιόδενδρο-Μαυροχώρι 1-4

Βογατσικό-Πεντάβρυσος 4-0

2η αγωνιστική

Χιλιόδενδρο-Πεντάβρυσος 0-3

Μαυροχώρι-Βογατσικό 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ 6

2. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ 3

3. ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ 3

4. ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟ 0

3η αγωνιστική

Πεντάβρυσος-Μαυροχώρι

Βογατσικό-Χιλιόδενδρο

2ος όμιλος

1η αγωνιστική

Νεστόριο-Γραμμοχώρια 0-2

Νταηλάκη-ΑΟ Κάστωρ 3-2

2η αγωνιστική

Νεστόριο-ΑΟ Κάστωρ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

Γραμμοχώρια-Νταηλάκη 2-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΝΤΑΗΛΑΚΗ 6

2. ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ 3

3. ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ * 0

4. ΝΕΣΤΟΡΙΟ * 0

3η αγωνιστική

Κάστωρ-Γραμμοχώρια

Νταηλάκη-Νεστόριο

3ος όμιλος

1η αγωνιστική

Ελπίδες Μ.-Παναργειακός 2-3

Αστραπή Μ. – Αμπελόκηποι 2-2

2η αγωνιστική

Ελπίδες Μ. – Αμπελόκηποι 2-1

Παναργειακός-Αστραπή Μ. 0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΣΤΡΑΠΗ Μ. 4

2. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 3

3. ΕΛΠΙΔΕΣ Μ. 3

4. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1

3η αγωνιστική

Αμπελόκηποι-Παναργειακός

Αστραπή – Ελπίδες Μ.

4ος όμιλος

1η αγωνιστική

Καστοριά – Κορησός 1-7

Πολυκάρπη-Βίτσι 0-0

2η αγωνιστική

Καστοριά-Βίτσι 1-3

Κορησός-Πολυκάρπη 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΒΙΤΣΙ 4

2. ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ 4

3. ΚΟΡΗΣΟΣ 3

4. ΚΑΣΤΟΡΙΑ        0

3η αγωνιστική

Βίτσι-Κορησός

Πολυκάρπη-Καστοριά

sentranews.gr

 

 

Back to top button