Ο Α.Ο.Α. Καστοριάς για την ιστορική αλλαγή

Την προηγούμενη εβδομάδα διεξήχθησαν οι εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο στον Α.Ο.Α. Καστοριάς. Ενός συλλόγου που αντιπροσωπεύει το Χάντμπολ και όχι μόνο στο Νομό Καστοριάς τα τελευταία 38 χρόνια. Όλη αυτή την περίοδο κανείς άλλος δεν ήταν συνυφασμένος με τον σύλλογο όσο ο πρόεδρος του κ. Βλαχόπουλος Παναγιώτης και ο γραμματέας κ. Πανταζής Στέργιος οι οποίοι αποφάσισαν ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να παραδώσουν τα ηνία της ομάδας στους επόμενους.

Όλοι εμείς οι πολίτες της Καστοριάς που γνωρίσαμε τον “Πρόεδρο” και τον κ. Στέργιο σ’ αυτήν την μεγάλη διαδρομή τους μέσα από τον σύλλογο θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί γνωρίσαμε τον καθαρό αθλητισμό και ότι αυτός πρεσβεύει μέσα από το Χάντμπολ, το πινγκ πονγκ και το τένις και όλα όσα αυτός πρεσβεύει.
Υπήρξαν πραγματικοί εργάτες του αθλητισμού όλα αυτά τα χρόνια. Όπως έλεγε και ο πρόεδρος προσπάθησαν να αγκαλιάσουν όλα αυτά τα παιδιά κάτω από τις φτερούγες του συλλόγου και τους απευθύναν τον λόγο, γνωρίζοντας τους πάντες με το μικρό τους όνομα.
Γύρισαν την Ελλάδα γνωρίζοντας αθλητικές επιτυχίες και αποτυχίες αλλά πάντα με βλέμμα στο μέλλον, συνεχίζοντας τον αγώνα σε εύκολες και δύσκολες εποχές.
Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση στην τελευταία συνέλευση ότι θα συνεχίσουν να βοηθούν τον σύλλογο οπότε τους ζητηθεί και με όποιον τρόπο μπορούν έστω και εκτός διοίκησης.
Πρόεδρε, κ. Στέργιο: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς
https://fouit.gr/2020/10/02/telos-epochis-panagioti-vlachopoyloy-neos-proedros-ston-aoa-kastorias/ 

 

 

shares