Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Άργος Ορεστικό: Πρεμιέρα για την FilmsOrestiko Team με την ταινία «Προδοσία» (βίντεο)

Με πολλές θυσίες, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, μια παρέα νέων από το Άργος Ορεστικό, με σκοπό να γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, δημιούργησαν την ομάδα «FilmsOrestiko Team»
Πρόκειται για μια ερασιτεχνική ομάδα, την πρώτη ουσιαστικά στο Άργος Ορεστικό, με σκοπό την δημιουργία και προβολή ταινιών μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα από την δημοφιλή πλατφόρμα του YouTube.
Σήμερα μάλιστα Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για το Team, καθώς μετά την δημιουργία του καναλιού τους, ανέβηκε και η πρώτη τους ταινία, γεγονος που σηματοδοτεί και την πρεμιέρα τους! Ουσιαστικά είναι το πρώτο μέρος της ταινίας «Προδοσία» καθώς, σύμφωνα με την παρεά των νεαρών Αργειτών, θα ακολουθήσει και δεύτερο.
Η υπόθεση παραπέμπει σε γκαγκστερικές υποθέσεις και όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε ομάδες και αστυνομικούς! Η ταινία γυρίστηκε με πολύ μεράκι, με κόπο των ίδιων των παιδιών, οπότε και τα όποια πιθανά λάθη, χάρη στη μεγάλη τους προσπάθεια, συγχωρούνται!

«Προδοσία»
2020, 16′
Ένας Μαφιόζος ύστερα από ένα θλιβερό συμβάν που είχε ο αδερφός του όπου και έγινε ανάπηρος, μπήκε σε μια μαφιόζικη ομάδα/καρτέλ για να προσπαθήσει να βγάλει λεφτά, έτσι ώστε να αγοράσει τα φάρμακα του αδερφού του. ο ήρωας αυτός όμως στην συνέχεια θα βρεθεί κυνηγημένος και προδομένος…
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Νάκου
Σενάριο: Παναγιώτης Νάκου, Δημήτριος Μπάρδος
Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Γεωργιάδης, Δημήτριος Μπάρδος, Γιάννης Κυριαζίδης, Παναγιώτης Νάκου
Συμμετέχουν: Δημήτριος Σταμπουλίδης, Βασίλης Σιδηρόπουλος, Ζήσης Ζησόπουλος, Δημήτριος Ντόρτσης
Μοντάζ: Δημήτριος Ντόρτσης
Μακιγιάζ: Χριστίνα Μαρινοπούλου
Επεξεργασία ήχου: Αντώνης Παπαδόπουλος

ditikostipos.gr

 

 

Back to top button