ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας ξέρει να τιμάει τα παιδιά του (φωτο)


Σε μία ακόμη κίνηση εκτίμησης για την προσφορά του στην ομάδα της Καλλιθέας, προχώρησε με αφορμή και τον φιλικό αγώνα με την ΑΕ Ευόσμου η διοίκηση του Μεγ. Αλέξανδρου Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα πριν την έναρξη του ματς, απένειμε στον προπονητή της ΑΕ Ευόσμου, Κώστα Κορμαρή μία αναμνηστική φανέλα της ομάδας, με το νούμερο 9 και όνομά του, σε ένδειξη της αγάπης του και της προσφοράς του το διάστημα 1998- 1991 στην ομάδα της Καλλιθέας.

Ο Κώστας Κορμαρής δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την ενέργεια αυτή, ευχαριστώντας θερμά τους ιθύνοντες της Καλλιθέας τους οποίους και ευχήθηκε καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Κορμαρής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1988 από την ομάδα της Καλλιθέας, από την οποία και αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια έκανε μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα, καθώς αγωνίστηκε στην Αστραπή Μεσοποταμίας, στην ΠΑΕ Καστοριά από το 1992 μέχρι το 1996, με την οποία και γεύτηκε τις δύο ανόδους σε Β’ και Α’ Εθνική.

Επόμενοι σταθμοί ο Ιαλυσός Ρόδου, Ήλτεξ Λύκοι, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής, Κέρκυρα, Κασσάνδρα, Αγροτικό Αστέρας, Π.Α.Ο.Ν.Ε, Εθνικό Σοχού, Αναγέννησης Επανομής, Εθνικό Κατερίνης και τελευταίος σταθμός το 2009 ο ΠΑΟ Κουφαλίων.

Τελειώνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα ασχολήθηκε με την προπονητική, είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A, έχοντας δουλέψει σε Φοίνικα Πολίχνης, Α.Ε Αμπελοκήπων, Α.Ε Φαλήρου, Καστοριά (Γ’ Εθνική), Οδυσσέας Κορδελιού (Γ’ Εθνική), Δόξα Ελπίδος, Αγροτικός Αστέρας (υποδομή), και ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου.

Από το 2019 είναι στον πάγκο της Αθλητική Ένωσης Εύοσμου Θεσσαλονίκης, με την οποία κέρδισε την άνοδο για την Γ΄ Εθνική, εκεί που συνεχίζει και φέτος.
sentranews.gr

Φιλικός: Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – ΑΕ Ευόσμου 0-2

 

Back to top button