ΑθλητικάΚαστοριάΦλώρινα

1ος ο Καστοριανός Δ. Χαλαγιάννης στο “DrosopigiRace Bike Marathon 2020” (φωτογραφίες)

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας “DrosopigiRace Bike Marathon 2020” που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας (ΣΟΧ) Φλώρινας, την Κυριακή 04 Οκτωβρίου, στην Τοπική Κοινότητα Δροσοπηγής.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID -19, οι διοργανωτές φιλοξένησαν στον χώρο του Δημοτικού Γηπέδου Δροσοπηγής ποδηλατιστές όλων των κατηγοριών (από mini μικρά έως και Masters), από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Με σύμμαχο τις πολύ καλές για τα δεδομένα της εποχής καιρικές συνθήκες, οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία μοναδική εμπειρία στις εξαιρετικού φυσικού κάλλους και ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές της περιοχής, δηλώνοντας ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το επίπεδο των αγώνων, την άρτια διοργάνωση και τη φιλοξενία των κατοίκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δροσοπηγή φιλοξενεί τους αγώνες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύοντας πως αποτελεί ιδανικό προορισμό όχι μόνο για αθλητές ποδηλασίας αλλά και για όσους αγαπούν τη φύση, τα βουνά και τις ορειβατικές εξορμήσεις.

Στους αγώνες συμμετείχαν τρεις Καστοριανοί:

Ο ΧΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ από τον Σύλλογο Α.Σ.Ρ ΕΛΑΦΟ ΡΟΔΟΥ καταλαμβάνοντας την 1 θέση Γενικής και 1 θέση κατηγόριας MASTER .

Ο ΘΩΜΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ από την ομάδα MOUNTAIN TRAINING SOLUTIONS καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην κατηγόρια OPEN Ανδρών.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΛΕΜΑΝΗΣ (ΤΣΙΤΑΣ) από τον σύλλογο ΟΜΙΧΛΗ CREW.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του ΟΜΙΧΛΗ CREW: Ακης Γκίτσιος, Βασίλης Κοτσάκος, Μηχάλης Παλάσης και η Δανάη για την ηθική υποστήριξη τους στον αγώνα

Περισσότερα στο  mpetskas.com

Back to top button