Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ευχαριστήριο από τον απερχόμενο αντιδήμαρχο Άργους Ορεστικού Χρήστο Εμμανουήλ

Ο απερχόμενος αντιδήμαρχος καθημερινότητας Χρήστος Εμμανουήλ, προχώρησε μέσα από το Kostarazi24, στην ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση, μετά την αλλαγή των αντιδημάρχων στον δήμο Άργους Ορεστικού

‘Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού, αυτό το χρωστάω σε όλους εσάς, που με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Το χρωστάω κυρίως και στον Δήμαρχό μας Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω κάτι τέτοιο, θέλω να πιστεύω πως έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι για το καλό αυτού του τόπου και πως η επιλογή σου στο πρόσωπό μου να μην σε έχει κάνει να το μετανιώσεις. “Σε ευχαριστώ από καρδιάς”.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας σε μία από την πιο δύσκολη χρονιά σε όλους τους τομείς τους εκλεκτούς συναδέλφους αντιδημάρχους Ντίνα Σταυροπούλου, Δημήτριο Μαυρατζά και Δημήτριο Ευαγγελίδη καθώς και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Βακόπουλου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, σε όλους τους προέδρους των κοινοτήτων, φορέων και συλλόγων του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Στους υπαλλήλους του Δήμου για την άψογη συνεργασία και την συνδρομή τους στην Αντιδημαρχία πάντα προς όφελος των πολιτών και τις άριστες σχέσεις φιλίας που αναπτύξαμε.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ με όλη μου την καρδιά, καλή επιτυχία στους νέους αντιδημάρχους!

Χρήστος Εμμανουήλ

kostarazi24.blogspot.com

 

 

Back to top button