ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πανελλαδικοί αγώνες “Θερινού Διάθλου” στην Καστοριά (φωτορεπορτάζ)

Στο Δασάκι Μεσοποταμίας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, με μεγάλη επιτυχία οι Πανελλαδικοί Αγώνες Θερινού  Διάθλου που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς (ΣΧΟΚ).

Η Μαρία Μπέλη και ο Βασίλης Ροσενλής ήταν οι μεγάλοι νικητές του κυπέλλου Ελλάδος θερινού Διάθλου με τρέξιμο στις κατηγορίες Κορασίδων και Παίδων που διεξήχθησαν στο δάσος Μεσοποταμίας Καστοριάς. Στην κατηγορία Κορασίδων δεύτερη τερμάτισε η Γεωργία Τσιάρκα και τρίτη η Λυδία Τσιάτσιου. Στους Παίδες στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν οι Ευάγγελος Αθανασίου και Αντώνιος Προδρομίδης, αφού κέρδισαν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Παμπαίδων ο Γιάννης Αναστασιάδης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με τους Ευάγγελο Παρίση και Συμεών-Γεώργιο Τσομπάνη να κερδίζουν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο. Η Κλεονίκη Αναστασιάδου τερμάτισε στην πρώτη θέση με την Νεφάλη Μπιλιούρη να την ακολουθεί στην δεύτερη. Τρίτη τερμάτισε η Ελένη Μούλελη.

 

 

tragikogreece.blogspot.com

 

Back to top button