Καστοριά

Καστοριά: Ολοκληρωμένες Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Κατ’οίκον «Γαληνός»

Το κέντρο «Γαληνός – Υπηρεσίες Υγείας Κατ’ οίκον» αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας ένωσης παραϊατρικών επαγγελματιών για τη δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Συγκεντρώνει ειδικότητες από διάφορους κλάδους της επιστήμης Υγείας και Ζωής ώστε να αναπτύξουν την ιδιωτική και κατ’ οίκον περίθαλψη σε όλο το φάσμα της ζωής του ανθρώπου.

Στόχος και όραμα μας είναι  να επιτρέψουμε στους ασθενείς να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρουμε, ειδικά την οικιακή φροντίδα, ως ένα σημαντικό εργαλείο για την προώθηση της ανάκαμψης  και της αποθεραπείας τους. Ως μέσα για να  πετύχει ένα τέτοιο εγχείρημα είναι η φροντίδα υψηλού επιπέδου με αυστηρή προσήλωση στους κανόνες της ηθικής και δεοντολογίας, με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητες κάθε ασθενή. Η συνεχόμενη ενημέρωση και κατάρτιση των φροντιστών του κέντρου είναι επίσης ένα σημαντικό μέσο για την επίτευξη του στόχου μας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

  • Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Η νοσηλεία στο σπίτι είναι ευρύτατα διαδεδομένη, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους ασθενείς να απολαμβάνουν υπηρεσίες υγειονομικής φροντίδας στο οικείο και άνετο περιβάλλον τους. Η παροχή υψηλού επιπέδου νοσηλευτικών υπηρεσιών κατ’ οίκον συμβάλλει σημαντικά στη θεραπεία του ασθενούς, υποστηρίζει ψυχολογικά τον ίδιο και την οικογένειά του και βελτιώνει αισθητά την ποιότητα ζωής τους. Η κατ’ οίκον νοσηλεία είναι μια επιλογή διακριτικής και άνετης νοσηλείας που διευκολύνει την ανάρρωση του, μειώνει τον κίνδυνο για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, μειώνει τις χρονοβόρες μετακινήσεις, ενθαρρύνει και υποστηρίζει το οικείο περιβάλλον του ασθενή.

  • Μαιευτική

Οι μαίες είναι επαγγελματίες υγείας που παρέχουν φροντίδα σε εσάς και το μωρό σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, της γέννησης και της περιόδου μετά τον τοκετό. Οι μαίες παρέχουν μια ολιστική προσέγγιση στη μαιευτική φροντίδα μέσω των τακτικών επισκέψεων, των διαγνωστικών εξετάσεων και της συναισθηματικής υποστήριξης που μια γυναίκα χρειάζεται κατά τη διάρκεια της πιο όμορφης περιόδου της ζωής της.

  • Κινησιοθεραπεία – Φυσιοθεραπεία

Τα προγράμματα φυσικοθεραπείας είναι εξατομικευμένα και διαμορφώνονται ανάλογα τις ανάγκες του κάθε ασθενούς και αποσκοπούν στην εξάλειψη των μυοσκελετικών πόνων και τραυματισμών, στη βελτίωση της κινητικής κατάστασης του ατόμου, στη διατήρηση του εύρους κίνησης των αρθρώσεων, στη βελτίωση της αντοχής και της συνολικής φυσικής κατάστασης βασιζόμενη στην αξιολόγηση της κίνησης και στην αξιολόγηση της αναπνοής, έχοντας ως στόχο τη μέγιστη ανάπτυξη της λειτουργικότητας, της ανεξαρτησίας και της αυτονομίας του ατόμου.

  • Bowtech

Η τεχνική Bowen είναι μια μοναδική μορφή νευρομυϊκής επανόρθωσης. Λειτουργεί όχι μόνον μέσω του νευρικού συστήματος τόσο στο δομικό όσο και στο μυϊκό επίπεδο, αλλά και μέσω του λεμφικού και καρδιαγγειακού συστήματος. Είναι γνωστή για την αποτελεσματικότητά της τόσο σε εσωτερικές καταστάσεις όσο και στη μείωση του χρόνου αποκατάστασης.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Site: www.galinos.com.gr

Fb: Γαληνός – Υπηρεσίες Υγείας Κατ’ οίκον

Τηλ: 6981802470, 24670-25083

 

Back to top button