ΑθλητικάΚαστοριά

Μιχάλης Βλάχος: «Να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φέρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Με τη πάροδο του χρόνου, θα δεθούμε καλύτερα σαν σύνολο και με την καθοδήγηση του προπονητή μας πιστεύω θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε

Σε ένα “κλειστό” παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τρομερό ντέρμπι, ο Ερμής Λαγκαδά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και συγκεκριμένα στον 4ο όμιλό της, κατάφερε να επικρατήσει επί του Πολύγυρου με 49-45. 

Ο κορυφαίος σκόρερ του αγώνα και κομβικός παράγοντας της νίκης των γηπεδούχων, ο Μιχάλης Βλάχος μίλησε στο Basketblog.gr για τη νίκη αυτή, αναφέροντας μάλιστα παράλληλα πως το χαμηλό σκορ βοήθησε την ομάδα του, ενώ τόνισε πως είναι νωρίς ακόμα για να προβλέψει την πορεία της ομάδας του στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Δείτε τις δηλώσεις του Μιχάλη Βλάχου:

-Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Ερμή Λαγκαδά στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πού πιστεύεις ότι κρίθηκε ο αγώνας;

«Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες. Έτσι και για μας, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά καθώς ήμασταν άστοχοι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο όπου δείξαμε το πάθος και την αποφασιστικότητα που έπρεπε και καταφέραμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Μια νίκη που ήταν απαραίτητη για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».

-Είδαμε πως το παιχνίδι κρατήθηκε σε χαμηλό σκορ. Πιστεύεις αυτό βοήθησε την ομάδα σου;

«Σε κάθε περίπτωση, το χαμηλό σκορ βοήθησε την ομάδα μου. Λαμβάνοντας υπόψη την αστοχία μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έπρεπε να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα, όπως άλλωστε κάναμε και πήραμε τη νίκη».

-Ποιο είναι το “ταβάνι” του Ερμή φέτος στο πρωτάθλημα;

«Είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για ‘’ταβάνι’’. Είμαστε μία νεοσύστατη ομάδα που αποτελείται από νεαρούς αθλητές. Στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φέρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε ακόμα δουλειά μπροστά μας. Με τη πάροδο του χρόνου, θα δεθούμε καλύτερα σαν σύνολο και με την καθοδήγηση του προπονητή μας πιστεύω θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε».

basketblog.gr

 

 

Back to top button