Τρίτο κρούσμα στον ΟΑΕΔ Καστοριάς

Κλειστό παραμένει από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης Καστοριάς του ΟΑΕΔ, στην οδό Νταλίπη 18, καθώς έχουν εντοπιστεί συνολικά τρία κρούσματα κορονοϊού ανάμεσα στους εργαζόμενους. Αφού ολοκληρωθούν οι ιχνηλατήσεις στο τρίτο κρούσμα θα αποφασιστεί η ημερομηνία επαναλειτουργίας του ΟΑΕΔ.

https://www.ert.gr/wp-content/uploads/2020/10/%CE%A0.%CE%95.-%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%82.jpg

Στην Π.Ε. Καστοριάς μία υπάλληλος βρέθηκε θετική στην covid-19 και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η υπάλληλος εργάζεται σε θέση που δεν έρχεται σε επαφή με το κοινό, αλλά στον όροφο που ήταν το γραφείο της πραγματοποιήθηκε απολύμανση.

Από την περασμένη Δευτέρα που η Περιφερειακή Ενότητα τέθηκε σε κατάσταση αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης, στο κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς, η εξυπηρέτηση του  κοινού γίνεται με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με τα αρμόδια τμήματαΣτο Δήμο Καστοριάς ισχύουν οι ίδιες ρυθμίσεις. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 246 73 51 100 και 246 73 51 103 ή στην υπηρεσία από την οποία θέλουν να εξυπηρετηθούν.

Επίσης, οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τα αιτήματά τους ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς  και μέσω κινητού τηλεφώνου, κατεβάζοντας την εφαρμογή Kastoria myCity App.

Τα μέτρα θα ισχύσουν για όσο διάστημα η περιοχή παραμένει στο Επίπεδο 3– Αυξημένης Επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19.

ert.gr

Κρούσμα κοροναϊού στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς