Κόσμος

«In Wonder»: Το νέο μουσικό ντοκιμαντέρ του Netflix

Το “In Wonder”, ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Καναδό τραγουδιστή-τραγουδοποιό Σον Μέντες θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ του, “Wonder” που αναμένεται στις 4 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ “Wonder“, ένα από τα πιο προσωπικά του Μέντες, το οποίο, μιλά για τον αγώνα του να εκφράσει τα συναισθήματά του κυκλοφόρησε στην αρχή του μήνα.

Το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους του βετεράνου σκηνοθέτη μουσικών βίντεο Γκραντ Σίνγκερ, είναι μια ενδόμυχη ματιά στη ζωή και το ταξίδι του Μέντες, που γυρίστηκε τα τελευταία χρόνια. Το “In Wonder” πιθανότατα, σύμφωνα με το Variety, θα περιλαμβάνει πλάνα του τραγουδιστή από την παγκόσμια περιοδεία του το 2019 με τον ίδιο τίτλο που τον οδήγησε σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

Οι Άντριου Γκέρτλερ, Σον Μέντες, Μπεν Γουίνστον είναι εκτελεστικοί παραγωγοί του ντοκιμαντέρ και οι Σολ Ζερμέν και Τζέιμς Χέιγκουντ παραγωγοί.

Ο Καναδός τραγουδιστής-τραγουδοποιός, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σον Μέντες (SMF), ανακοίνωσε πρόσφατα ένα επίσημο νέο ετήσιο βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) που θα απονέμεται σε έναν αναδυόμενο ή νέο σκηνοθέτη ως διάκριση στη δημιουργία ταινίας που εστιάζει σε παγκόσμια ζητήματα που είναι σημαντικά για τη νεολαία σήμερα.

ΑΠΕ

Back to top button