ΑθλητικάΚαστοριά

LIVE ενημέρωση για το ματς Αγ. Ματθαίος Κέρκυρας – Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας

Πρεμιέρα σήμερα στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής εκεί όπου, από την Δυτική Μακεδονία θα συμμετέχουν ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας και ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης Γρεβενών

Οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με το… δεξί. Ο Μ.Α Καλλιθέας αντιμετωπίζει στην Κέρκυρα τον Ο.Φ. Αγ. Ματθαίου, ενώ η Καληράχη υποδέχεται τον Tηλυκράτη Λευκάδας.
Ώρα έναρξης αγώνων 16:00.
Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων του 5ου ομίλου στο sentranews.gr

Με αρκετή ταλαιπωρία έφτασε η αποστολή του Μεγ. Αλέξανδρου Καλλιθέας στον Αγ. Ματθαίο Κέρκυρας, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της έναρξης του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, στον 5ο όμιλο.

Ο Άγιος Ματθαίος είναι ένα μεγάλο γραφικό ορεινό χωριό, με πληθυσμό 1000 περίπου κατοίκων, ανήκει στον Δήμο Μελιτείων Κερκύρας, είναι χτισμένος αμφιθεατρικά στις πλαγιές καταπράσινου λόφου και απέχει 25 χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας.

Ο σύλλογος είναι νεοφερμένος στην κατηγορία, μιας και στο παρελθόν έχει συμμετέχει στην Δ’ Εθνική, ενώ ο αγωνιστικός χώρος είναι πλαστικός και σε άσχημη κατάσταση.

Η αποστολή του Μεγ. Αλέξανδρου Καλλιθέας βρίσκεται ήδη στο γήπεδο και προετοιμάζεται για την έναρξη του αγώνα, για τον οποίο θα έχετε άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

https://1.bp.blogspot.com/-pql3XK06YS0/X4w0gM4RlYI/AAAAAAAAT9s/6JzyZvtut7oCU9eqwTAXNXrvR9dFb-4UgCLcBGAsYHQ/s1600/9001.jpg

 

 

 

 

 

 

Back to top button