ΑθλητικάΚαστοριά

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς!

Άλλη μία τεράστια διάκριση για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, μετά την κλήση τους για συμμετοχή στο επερχόμενο προπονητικό κοινόβιο ενσωμάτωσης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Το κοινόβιο αυτό πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από 29 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου, προκειμένου οι αθλητές και οι αθλήτριες να αξιολογηθούν για την ένταξη τους στην ομάδα Ανδρών/Γυναικών και να συμμετάσχουν σε νέο προπονητικό κοινόβιο που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 22 Νοεμβρίου.

Από τα κοινόβια αυτά και από σύνθετες διαδικασίες αξιολόγησης τους (εργόμετρο, τεχνική, βάρη, τρέξιμο, νοητική ετοιμότητα, κ.α.) θα προκύψουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα διεκδικήσουν την Ολυμπιακή πρόκριση σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη άνοιξη, με στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο τον προσεχή Ιούλιο.

Στο κοινόβιο ενσωμάτωσης λοιπόν κλήθηκαν η Αναστασιάδου Ευαγγελία, η Νάτσιουλα Στέλλα και ο Χρήστου Κωστής. Να σημειωθεί πως ο Χρήστου Κωστής είναι ο μοναδικός έφηβος αθλητής (γεννημένος το 2003) από όλη την Ελλάδα, ο οποίος κλήθηκε στο εν λόγω κοινόβιο ενώ η Νάτσιουλα Στέλλα είναι η μικρότρη ηλικιακά αθλήτρια που θα συμμετάσχει στο κοινόβιο.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν από όλη τη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο κοινόβιο, αλλά και στις προπονήτριες του Ομίλου που με τη δουλειά και την προσήλωσή τους έφτασαν τα παιδιά αυτά στο σημείο που σήμερα βρίσκονται, με ευχές για υγεία και αξιοπρεπή εμφάνιση σε όλες τις δοκιμασίες αξιολόγησης στις οποίες θα υποβληθούν. Οι συμμετοχές αθλητών κι αθλητριών του Ομίλου στα προπονητικά κοινόβια και την Εθνική ομάδα κωπηλασίας συνεχώς αυξάνονται, δείχνοντας περίτρανα πως εφόσον υπάρχει επιμονή, υπομονή και καθαροί στόχοι, όλα μπορούν να επιτευχθούν.

Ο Κωστής Χρήστου. Ο μοναδικός έφηβος κωπηλάτης ο οποίος κλήθηκε να συμμετάσχει στο κοινόβιο ενσωμάτωσης.
Η Στέλλα Νάτσιουλα. Η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια που κλήθηκε να συμμετάσχει στο κοινόβιο ενσωμάτωσης.
Η Ευαγγελία Αναστασιάδου. Η σπουδαία αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς που θα διεκδικήσει με πάρα πολλές αξιώσεις τη συμμετοχή της στους προσεχείς Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Back to top button