Καστοριά

Lockdown στην Καστοριά: Νέο πλήγμα στην εστίαση (βίντεο)

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο γ.γ. του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς κ. Πέτρος Ντούκας

Σε καραντίνα θα μπει η περιφερειακή ενότητα Καστοριάς για 14 ημέρες από το πρωί της Παρασκευής. Η έξαρση κορωνοϊού έχει ήδη επηρεάσει την Καστοριά καθώς την τελευταία εβδομάδα έκλεισαν επτά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων.

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»ο γ.γ. του συλλόγου καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Καστοριάς κ. Πέτρος Ντούκας ο οποίος αναφέρθηκε στα καταστήματα που το προηγούμενο διάστημα έκλεισαν αυτοβούλως από τους ιδιοκτήτες τους προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά.

Ο ίδιος σημειώνει ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα με το επερχόμενο lockdown στην περιοχή και η ήδη γονατισμένη αγορά θα δεχθεί περαιτέρω πλήγμα.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 06:00 το πρωϊ Παρασκευής θε τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση μετακίνησης εκτός της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς, η αναστολή των δημόσιων και ιδιωτικών συναθροίσεων και το λουκέτο σε καταστήματα εστίασης. Θα λειτουργούν  μόνο τα delivery και τα take away, ενώ τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά.

megatv.com

 

 

Back to top button