Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ρεπορτάζ του Mega για το Lockdown στην Καστοριά (βίντεο)

Όλα έγιναν ξαφνικά από τις 11 Οκτώβρη – Αμέσως υπήρξε συντονισμός των πολιτών και εναρμονίστηκαν με τα μέτρα,

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο και τους Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα μίλησε ο Αντώνης Παραράς, δημοσιογράφος του alphafm.gr, σχετικά με την κατάσταση στην Καστοριά μετά το νέο lockdown.

«Εμείς είμαστε συνηθισμένοι σε μάσκες και από τον Μάρτη και τον Απρίλη που είχαμε το πρώτο lockdown, τώρα έχουμε το δεύτερο που είναι και λίγο διαφορετικό, γιατί ξεκίνησε από εχθές, από την Παρασκευή 6 το πρωί, αμέσως όμως πληροφορηθήκαμε από τον πρωθυπουργό ότι τουλάχιστον το λιανεμπόριο θα ανοίξει. Αυτό πραγματικά ανακούφισε αρκετό κόσμο. Ανοίγουν τα πάντα εκτός από την εστίαση», είπε ο κ. Παραράς.
«Οι πολίτες και πριν την εφαρμογή των μέτρων της παρασκευής που ήταν το επίσημο lockdown, φορούσαν μάσκες. Διότι η Καστοριά, τον Μάιο και μέχρι τον Σεπτέμβρη, δεν είχε κρούσματα. Και όλα έγιναν ξαφνικά από τις 11 Οκτώβρη. Αμέσως υπήρξε συντονισμός των πολιτών, και εναρμονίστηκαν με τα μέτρα, καθώς ξέρουν ότι αν τηρηθούν σωστά το αποτέλεσμα θα φανεί πολύ γρήγορα. Το περάσαμε και το είδαμε αυτό», συνέχισε ο ίδιος.
«Ήταν ένα τριήμερο αυτό με την 28η Οκτωβρίου που είχαν τεράστια πληρότητα τα ξενοδοχεία στην Καστοριά, και κόστισε πολύ στον εμπορικό κόσμο το lockdown», κατέληξε ο κ. Παραράς.

megatv.com

Back to top button