Καστοριά

Καστοριά: Τζάκι Υγραερίου – Η κορυφαία επιλογή θέρμανσης!

Αν θέλετε να ζεστάνετε το σπίτι σας οικονομικά, εύκολα και με ασφάλεια, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τις εστίες υγραερίου. Πρόκειται για έναν τρόπο θέρμανσης για ενιαίους χώρους που στην όψη μοιάζει με ενεργειακό τζάκι αλλά στην λειτουργία έχει σημαντικές διαφορές.

Μία εστία υγραερίου μπορεί να αποδειχτεί η καλύτερη επιλογή θέρμανσης γιατί συνδυάζει τα οφέλη της φωτιάς, χωρίς όμως τα μειονεκτήματα της. Δεν απαιτεί προετοιμασία για να ανάψει. Εναρμονίζεται πλήρως με το χώρο και μπορείτε να την επενδύσετε με ένα υλικό της αρεσκείας σας, όπως το μάρμαρο ή ο γρανίτης. Επιτέλους, θα πάψετε να ανησυχείτε για σπίθες που πέφτουν στο πάτωμα, για καμινάδες που δεν καθαρίστηκαν ή για στάχτες που δεν έσβησαν. Το υγραέριο είναι γνωστό για την σχεδόν τέλεια καύση του. Αυτό σημαίνει ότι κερδίζετε τη μέγιστη απόδοση θέρμανσης χωρίς απώλειες. Αυτό δεν ωφελεί μόνο εσάς αλλά και το περιβάλλον, αφού μειώνονται οι ρύποι στο ελάχιστο.

(Σημαντικό: Η εγκατάσταση νέου ή αντικατάσταση υφιστάμενου συστήματος θέρμανσης με καινούργιο σύστημα υγραερίου αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη του νέου προγράμματος Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον).

Στην ΠΑΝΑΜΑΡΜ κατανοούμε τις ανάγκες σας για αποδοτική θέρμανση, ασφάλεια και πρακτικότητα και ανταποκρινόμενοι στην οικολογική σας ευαισθησία συνεργαζόμαστε με επώνυμες μάρκες του χώρου για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές θέρμανσης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 24670-85840 για να μάθετε περισσότερα!

Back to top button