Καστοριά

Αναφορές Ολυμπίας Τελιγιορίδου για το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Καστοριάς – Τα προβλήματα και τα αιτήματα μαθητών και γονέων

Αναφορές κατέθεσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων την επιστολή του 1ου Γυμνασίου Καστοριάς σχετικά με τα αιτήματα των μαθητών και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για τα προβλήματα του σχολείου εν μέσω της πανδημίας και την επιστολή του 2ου Γυμνασίου Καστοριάς στην οποία γίνεται για ακόμα μια φορά εμφανές το μεγάλο πρόβλημα που προκύπτει με τις υπεράριθμες τάξεις στα σχολεία λόγω του Covid-19.

 «Αιτήματα μαθητών & Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Καστοριάς»

H Βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου καταθέτει προς την κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων αναφορά το έγγραφο – αίτηση του 1ου Γυμνασίου Καστοριάς: «Αιτήματα μαθητών & Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων», στο οποίο καταθέτονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το 1ο Γυμνάσιο Καστοριάς εν μέσω πανδημίας.

 

  «Διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Καστοριάς»

H Βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου καταθέτει προς την κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων αναφορά την επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Καστοριάς, στην οποία γίνεται για ακόμα μια φορά εμφανές το μεγάλο πρόβλημα που προκύπτει με τις υπεράριθμες τάξεις στα σχολεία εν μέσω της πανδημίας του Covid-19.

 

 

Back to top button