Τηλεδιάσκεψη της Μαρίας Αντωνίου για την τουριστική αναβάθμιση της Αμμουλιανής

Το νησί να χαρακτηριστεί «Πράσινο» αποκτώντας έτσι ένα ισχυρό Brand name

Μία ακόμη τηλεδιάσκεψη, ως Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων για το νησί της Αμμουλιανής του Δήμου Αριστοτέλη.
Αφού επισκέφθηκα το μοναδικό κατοικήσιμο νησί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στον κόλπο του Αγίου Όρους και κατέγραψα από κοντά όλα τα θέματα που μου έθεσαν οι φορείς της περιοχής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέμβουμε στο συνολικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη της περιοχής, με έμφαση κυρίως στο κομμάτι των υποδομών.
Η Αμμουλιανή διαθέτει ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, πεντακάθαρες θάλασσες, αποτελεί την 2η αλιευτική δύναμη στη Βόρεια Ελλάδα και συγκαταλέγεται στους top τουριστικούς προορισμούς, αφού κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό .
Σε συνεννόηση με την τοπική κοινωνία θα μπορούσε το νησί να χαρακτηριστεί «Πράσινο» αποκτώντας έτσι ένα ισχυρό Brand name.
Η Κυβέρνησή μας προχωράει ό,τι αναπτυξιακή πρόταση υπάρχει στη Βόρεια Ελλάδα δημιουργώντας προϋποθέσεις για ήπια ανάπτυξη στα δεδομένα της σύγχρονης τουριστικής αναβάθμισης.

κοινοποίηση

shares