Καστοριά

Καστοριά: Γνωρίστε τα ενεργειακά τζάκια της ΠΑΝΑΜΑΡΜ

Οι ανάγκες της σύγχρονης εποχής και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη καινοτομιών γύρω από τις επιλογές θέρμανσης. Το ενεργειακό τζάκι είναι μία από αυτές. Ποια είναι τα οφέλη από την εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού;

  1. Μέγιστη απόδοση: σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό τζάκι που το ποσοστό απόδοσης είναι περίπου 15%, ένα ενεργειακό τζάκι φτάνει το 70% -85%.
  2. Οικονομία καύσης: η μέγιστη απόδοση κατά την καύση έχει αντίκτυπο και στην ποσότητα καύσιμης ύλης που απαιτείται.
  3. Διανομή θέρμανσης σε άλλους χώρους: Μπορείτε να επιλέξετε τη διανομή μέσω αερόθερμων αγωγών ή την σύνδεσή του με καλοριφέρ.
  4. Ασφάλεια: Το ενεργειακό τζάκι διαθέτει γυάλινο πορτάκι που επιτρέπει στην καύση να γίνεται σωστά και ταυτόχρονα προφυλάσσει εσάς και την οικογένειά σας από ατυχήματα.
  5. Οικολογική δευτερογενή καύση: το ενεργειακό τζάκι παρέχει στο θάλαμο της καύσης δευτερογενή είσοδο αέρα, ώστε να είναι δυνατή η μετάκαυση των αερίων που συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση και τη μείωση των ρύπων.
  6. Εξοικονόμηση άλλων πηγών ενέργειας: με τη χρήση ενεργειακής εστίας συμβάλλετε στην εξοικονόμηση άλλων πηγών ενέργειας όπως για παράδειγμα το πετρέλαιο.

Αν σας ενδιαφέρουν τα πλεονεκτήματα του ενεργειακού τζακιού, στην ΠΑΝΑΜΑΡΜ θα βρείτε ενεργειακές εστίες από επώνυμες μάρκες με πολυετή εμπειρία στο χώρο για εγγυημένη ποιότητα!

Δείτε τα προϊόντα μας

Μάθετε περισσότερα

Back to top button