ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

Διαδικτυακή δημοπρασία από τη Saga Furs

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανταποκριθούμε θετικά στις απαιτήσεις των αγοραστών με την διοργάνωση μονοήμερης διαδικτυακής δημοπρασίας για αλεπούδες στις 12 Νοεμβρίου με prompt date στις 19 Νοεμβρίου. Θα προσφερθούν 170.000 Blue fox, 26.000 Blue Shadow fox, 30.000 Blue Frost fox και 23.000 Silver fox. Επίσης θα δημοπρατηθεί μια μεγάλη γκάμα μεταλλαγμένων αλεπούδων και 30.000 Finnraccoon.

Οι Κατάλογοι θα είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα μας από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και μπορείτε να τους δείτε ΕΔΩ. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για επιθεώρηση διαζώσης το απόγευμα της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου. Η διαδικασία προ-bidding θα ξεκινήσει την Πέμπτη 9:00 π.μ. και η οριστικοποίηση των πωλήσεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 9:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι πωλήσεις θα είναι μοιρασμένες σε δύο μέρη και θα ξεκινήσουν με τις Blue foxes και Blue Shadow foxes. Παρακαλώ να σημειώσετε ότι οι δύο τύποι θα πωλούνται με διαλλείματα των 5 δευτερολέπτων. Οι απογευματινές πωλήσεις θα πραγματοποιούνται από τις 12 μ.μ. με  Blue Frost, Silver και διάφορες μεταλλαγμένες αλεπούδες, καθώς και Finnraccoon. Οι απογευματινές πωλήσεις θα πραγματοποιούνται με διαλλείματα των 10 δευτερολέπτων.

Παρακαλώ ελέγξτε τους κωδικούς login in σας πριν την διαδικασία

Θα χρειαστείτε το ID και το password που έχετε στο sagaservices.com όταν θα κάνετε logging in στο σύστημα. Σιγουρευτείτε ότι είναι διαθέσιμα και ότι λειτουργούν κανονικά. Εάν έχετε προβλήματα στο logging in παρακαλώ να επικοινωνήσετε με: invoice@sagafurs.com

Σαφής Οδηγίες

Το λογισμικό που υποστηρίζει την online δημοπρασία είναι εύκολο στην χρήση. Για να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα αγοράσουν τα γουνοδέρματα που χρειάζονται, παρέχουμε συνοπτικές και κατανοητές οδηγίες τις οποίες θα βρείτε ΕΔΩ.

Συνιστούμε να τις διαβάσετε προσεκτικά. Εάν χρειάζεστε υποστήριξη παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το Helpdesk: onlinesales@sagafurs.com

Back to top button