Καστοριά

Εργατικό Κέντρο Καστοριάς: Τρόποι επικοινωνίας και ενημέρωσης για οποιοδήποτε εργασιακό θέμα

Συνάδελφοι ,
Όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, δε χωρούν αντιρρήσεις ιδεολογικού, αντιπολιτευτικού χαρακτήρα. Σε κανέναν δεν αρέσει να του περιορίζουν ή να του στερούν τις βασικές του ελευθερίες, πρέπει όμως να τηρήσουμε σχολαστικά τα μέτρα. Είναι ζήτημα Δημόσιας Υγείας και επειδή δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί αλλά και ο καθένας μόνος του είναι αυξημένη η ευθύνη όλων.
Ενημερώνουμε ότι εμείς, το Εργατοϋπαλληλικό  Κέντρο Καστοριάς δεν μπαίνουμε σε «αναστολή» και είμαστε διπλά πάντα στους εργαζόμενους και θα διεκδικούμε- θα παλεύουμε όσο αντέχουμε και όσο μπορούμε.
Για οποιοδήποτε θέμα εργασιακό που απασχολεί ή πρόκειται να ανακύψει το διάστημα αυτό, όπως: Εργαζόμενοι γονείς, Απώλεια δικαιωμάτων-αποζημίωση ειδικού σκοπού, μη καταβολή αμοιβών, Εξαίρεση κατηγοριών εργαζομένων από την αποζημίωση ειδικού σκοπού, Απώλεια δικαιώματος αποζημίωσης ειδικού σκοπού, Σύγχυση σε βάρος των εργαζομένων, αλλά και για την καθιερωμένη πλέον ενημέρωση για Ασφαλιστικά-Συνταξιοδοτικά θέματα, οι τρόποι ενημέρωσης είναι οι εξής :
Α. μέσω της ειδικής πλατφόρμας της ΓΣΕΕ
(Πληροφόρηση-Στήριξη Εργαζομένων
ANTI-COVID-19):
https://gsee.gr/?page_id=36762
B. Τηλεφωνικά:
Πρόεδρος: Γεώργιος Μαλέας, 6976970071,
Γεν.Γραμματέας: Αθανάσιος Παπανδρέου, 6974595095,
Γραφείο Ε.Κ.Κ.:2467027687
Γ. Με email στο [email protected]
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ  Ε.Κ.Κ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓ. ΜΑΛΕΑΣ                               ΑΘΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Back to top button