Καστοριά

Καστοριά: Επένδυση τζακιού με φυσικά πετρώματα από την ΠΑΝΑΜΑΡΜ (εικονες)

Το τζάκι ανέκαθεν αποτελούσε ένα επιβλητικό στοιχείο της διακόσμησης που κέντριζε τα βλέμματα, γι’ αυτό και μέχρι σήμερα έχει ιδιαίτερη θέση μέσα στο σπίτι. Είναι όμως και ένα σύμβολο που εκφράζει αξίες όπως η ενότητα, η ομόνοια και η οικογενειακή θαλπωρή. Επενδύοντας το τζάκι σας έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε στοιχεία του χαρακτήρα σας στο χώρο και να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που θέλετε. Όπως άλλωστε είπε και ο αρχιτέκτονας Norman Foster «Η αρχιτεκτονική είναι μία έκφραση αξιών».

Η εξωτερική επένδυση του τζακιού με πορόλιθο, μάρμαρο, γρανίτη και οποιοδήποτε άλλο φυσικό πέτρωμα δίνει την εικόνα ενός ολοκληρωμένου αποτελέσματος. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πολλών και διαφορετικών χρωμάτων, σχεδίων, διαστάσεων και υφών μέχρι να καταλήξετε σε αυτό που ταυτίζεται με τις προσδοκίες σας. Ακολουθήστε παραδοσιακές τάσεις επενδύοντας το τζάκι σας με ακανόνιστες πέτρες και σκαπιτσαριστά για ένα γραφικό αποτέλεσμα ή επιλέξετε το γρανίτη ή τον πορόλιθο για να δώσετε μοντέρνο στυλ στο τζάκι σας.

Στην ΠΑΝΑΜΑΡΜ υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μάρμαρα, γρανίτες, πορόλιθους και φυσικά πετρώματα για να κάνετε την καλύτερη επιλογή για εσάς και το τζάκι σας. Επιπλέον θα εξυπηρετηθείτε από έμπειρο προσωπικό που θα σας συμβουλέψει και θα σας προτείνει λύσεις σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

Καστοριά: Γνωρίστε τα ενεργειακά τζάκια της ΠΑΝΑΜΑΡΜ

Καστοριά: Τζάκι Υγραερίου – Η κορυφαία επιλογή θέρμανσης!

 

Back to top button