Καστοριά

Σε νέα γραφεία ο Σύλλογος ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» ενημερώνει ότι στεγάζεται πλέον σε νέα γραφεία.

Ξεκινώντας τη δεύτερη δεκαετία ζωής του, ο Σύλλογος βρέθηκε σε αναζήτηση νέου γραφείου, με άμεση πρόσβαση και σε ΑΜΕΑ, στο εσωτερικό του οποίου θα:

  • Συναντά ασθενείς, τις οικογένειες και τους φίλους τους.
  • Συνομιλεί για τα καθημερινά τους προβλήματα που σχετίζονται με την ασθένεια τους.
  • Αναζητά τις δυνατότητες επίλυσης των προβλημάτων.
  • Υποδέχεται όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι θα θέλουν να συνδράμουν εθελοντικά στο έργο του και να βοηθήσουν τους πάσχοντες.

Ο Σύλλογος, ως τακτικό μέλλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ), σε συνεργασία με ιατρούς και τα μέλη του, θα συνεχίσει να παρέχει ενημερωτικό υλικό στο οποίο θα υπάρχουν σχετικές πληροφορίες με πλείστες δράσεις της Ομοσπονδίας σε Πανελλήνιο και Ευρωπαϊκό πεδίο, των Συλλόγων Καρκινοπαθών και όχι μόνο.

Προς το παρόν και στο πλαίσιο της πανδημίας Covid-19, οι επισκέψεις στο γραφείο του Συλλόγου θα γίνονται μεμονωμένα και με απόλυτη ασφάλεια, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εκπρόσωπο του Συλλόγου (παρακαλούμε πάντα και μόνο με μάσκα προστασίας).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών «Μαζί σου» εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στους κ. Καστανίδη Γεώργιο, κ. Λάιο Γεώργιο, κ. Μισκία Κων/νο, κα Νικολοπούλου Ελένη, κ. Σολωμίδη  Χρήστο για την πολύτιμη συνδρομή τους στην μετακόμιση το Συλλόγου στα νέα του γραφεία και στο να καταστούν αυτά λειτουργικά με του χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Αναμένουμε την παρουσία και την εθελοντική συμμετοχή, τόσο των συμπολιτών μας όσο και των φορέων της Περιφέρειας, καθώς ο Σύλλογος μας ενεργώντας συμπληρωματικά προς τους Κοινωνικούς Φορείς, στόχο έχει να ενημερώνει και να βελτιώνει την καθημερινότητα των ασθενών με νεοπλασματική ασθένεια και των ανθρώπων γύρω από αυτούς.

Η διεύθυνση μας είναι

Μητροπόλεως 9  TK 52100 Καστοριά

Τηλ. Επικοινωνίας

Σταθερό: 2467503646  Κινητό: 6948032803

Email  [email protected]                      Site: https://mazisou.org.gr

Ο καρκίνος μας αφορά όλους, ας δώσουμε ένα τέλος.

Back to top button