Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Δεκάδες κλήσεις για χρέη στη ΔΕΗ, από δικηγορικά γραφεία σε νοικοκυριά της Καστοριάς και Άργους Ορεστικού

Εδώ και καιρό η ΔΕΗ έχει συνεργασία με διάφορα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας, προκειμένου να πετύχει την είσπραξη χρεών από ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς τους.

Η ανακοίνωση που υπάρχει αναρτημένη στο site της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για τη βελτίωση της ρευστότητας, συνεργάζεται με δικηγορικά γραφεία και εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών, τα οποία αναλαμβάνουν να επικοινωνήσουν με πελάτες οι οποίοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Στόχος είναι η ενημέρωση των πελατών και η αναζήτηση εξατομικευμένων λύσεων για τη διευθέτηση των οφειλών τους.

Η ανάθεση αυτή πραγματοποιείται σύμφωνα με όλες τις ισχύουσες σχετικές διατάξεις της ελληνικής και ενωσιακής νομοθεσίας (συμπεριλαμβανομένων των Ν. 2472/1997 και Ν. 3758/2009 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν).

Τις τελευταίες μέρες, φθάνουν στον ditikostipos.gr σωρεία καταγγελιών πολιτών από ευάλωτα νοικοκυριά τόσο από Καστοριά όσο και από το Άργος Ορεστικό και άλλες περιοχές, που αφορούν τις ενοχλήσεις που δέχονται από δικηγορικά γραφεία της Αθήνας, για αυτόν τον λόγο. Όπως μας μεταφέρουν μάλιστα, οι πιέσεις που δέχονται δια μέσω του τηλεφώνου είναι…

Συνέχεια στο ditikostipos.gr

 

 

 

 

Back to top button