ΚαστοριάΝεστόριο

Χρήστος Γκοσλιόπουλος: Λύση για τα αδέσποτα ζώα

 

Μετά την ένταξη του έργου «Καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς, χώρος προσωρινής διαμονής Δήμου Καστοριάς και Δήμου Νεστορίου», συνολικού προϋπολογισμού 744.000 €, στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Λύση στο σοβαρό και διαχρονικό ζήτημα με τα αδέσποτα ζώα στους οικισμούς του Δήμου Νεστορίου δίνουμε με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών του έργου για τη δημιουργία καταφύγιου και χώρου προσωρινής διανομής τους στην περιοχή μας.
Τους τελευταίους μήνες, σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς προχωρήσαμε με σχέδιο, συντεταγμένα και αποτελεσματικά σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να φθάσουμε στη θετική αυτή έκβαση.
Στο ίδιο πλαίσιο θα κινηθούμε και στο εξής, με τελικό στόχο τη συντομότερη δυνατή ολοκλήρωση του καταφύγιου αδέσποτων ζωών που θα επιτρέψει τόσο τη διαχείριση, τη φροντίδα και την προστασία των ζώων αυτών, όσο και την επίλυση ενός ζητήματος που απασχολεί τους κατοίκους αρκετών οικισμών του Δήμου Νεστορίου».

Back to top button