ΑθλητικάΚαστοριά

Γ’ Εθνική – Χρήστος Βάσκος: «Δεν ξέρω αν υπάρχει κουράγιο για ένα τρίτο ξεκίνημα στην σεζόν»

Έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα του με το γκολ. Ο Χρήστος Βάσκος αποτελεί την πιο σταθερή και εγγυημένη λύση για την κορυφή της επίθεσης, έχοντας δείξει τα διαπιστευτήρια του αρχικά με την φανέλα της Δόξας Προσκυνητών και τα τελευταία τρία χρόνια με την φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου. 

Με καταγωγή από την Καστοριά ήρθε στην Κομοτηνή για σπουδές και κατάφερε να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του και μαζί με αυτό και τον ξεχωριστό χαρακτήρα του καθώς ποτέ δεν έδωσε το δικαίωμα για το παραμικρό.

Ο επιθετικός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου μίλησε στον «Παρατηρητή της Θράκης» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του σε σχέση με τον κορονοϊό και για την επόμενη ημέρα. «Η ομάδα βίωσε πρωτόγνωρες καταστάσεις στην αρχή της χρονιάς. Ξεκινήσαμε προετοιμασία και μετά από 2 εβδομάδες σταματήσαμε λόγω των θετικών κρουσμάτων. Όλο αυτό επηρέασε την ομάδα σε όλα τα θέματα, από το αγωνιστικό (σταμάτησαν 4 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν όλοι βασικοί) μέχρι το διοικητικό, που η ομάδα δυσκολεύτηκε πολύ στο να βρει χορηγίες αλλά και να αντιμετωπίσει όλα αυτά που είχαν γίνει. Οπότε η πορεία της ομάδας επηρεάστηκε πάρα πολύ και για αυτό είχαμε τόσο κακά αποτελέσματα στην αρχή. Η ομάδα έχει μικρό ηλικιακά κορμό και άπειρο, αλλά θεωρώ πως αξίζαμε κάτι παραπάνω στα 2 τελευταία παιχνίδια γιατί δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ και είχαμε πάρα πολλές τελικές».

Σχολιάζοντας την ψυχολογία ενός αθλητή που πάλι αναγκάζεται να κλειστεί στο σπίτι και δεν ξέρει πότε θα πατήσει εκ νέου γήπεδο, ο Χρήστος Βάσκος απαντά: «Πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει κουράγιο και όρεξη να ξαναξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Για εμάς θα είναι η τρίτη φορά που θα «ξεκινάμε», και το χειρότερο είναι ότι και να ξεκινήσουμε, με την άρση των μέτρων, κάνεις δεν μας εγγυάται ότι δεν θα ξανασταματήσουμε! Κακά τα ψέματα όταν έχει παγώσει η δουλειά σου και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει σ αυτό το κομμάτι, δεν σκέφτεσαι τόσο πολύ το χόμπι σου, γιατί όλοι είμαστε ερασιτέχνες και ασχολούμαστε καθαρά από χόμπι».

Σε ερώτηση, τέλος, για το φετινό επίπεδο της Γ’ Εθνικής όσο πρόλαβε φέτος να την δει, καθώς έγιναν λίγες αγωνιστικές, ο Χρήστος Βάσκος απάντησε: «Το επίπεδο της Γ΄ Εθνικής είναι σχετικά υποβαθμισμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.  Δεν υπάρχει η ποιοτική ομάδα που ξεχωρίζει ούτε αυτή που είναι πολύ κακή. Όλες περίπου είναι ίδιας δυναμικής , χωρίς κάποιο φαβορί, τουλάχιστον απ’ αυτά που πρόλαβα να δω ! Σίγουρα έχει και ιστορικές ομάδες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι χαοτική η διαφορά στην ποιότητα.  Το θετικό πάντως, αν ξαναξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα είναι ότι όλα τα ματς θα είναι αμφίρροπα και έτσι πιστεύω πως θα έχουν ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Το σημαντικό όμως είναι να περάσει αυτή η περιπέτεια για όλους και να μπούμε ξανά απρόσκοπτα στην καθημερινότητα μας».

thrakisports.gr

 

 

 

 

 

 

Back to top button