Καστοριά

Καστοριά: Εντυπωσιακοί χώροι με book matching μαρμάρου από την ΠΑΝΑΜΑΡΜ

Η τεχνική του “book matching” είναι ένας πρωτότυπος τρόπος να επεξεργαστούμε και να τοποθετήσουμε τα μάρμαρά μας στο χώρο δίνοντας του μια καλλιτεχνική άποψη. Επιφάνειες που αντανακλούν η μία την άλλη με την τοποθέτηση δύο ή τεσσάρων κομματιών μαρμάρου, αντικριστά το ένα με το άλλο, με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται η εντύπωση του ανοιχτού βιβλίου.

Το book matching μαρμάρου είναι μια εξαιρετική επιλογή διαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων (όπως lobbies ξενοδοχείων, εστιατόρια, αίθουσες συνεδρίων, κλπ). Το αποτέλεσμα εκφράζει κύρος και αίσθηση πολυτέλειας.

Παράλληλα αποτελεί κορυφαία λύση και για την ανανέωση της κατοικίας. Η τοποθέτηση μαρμάρων με αυτή την τεχνική στην πλάτη ενός πάγκου κουζίνας, σε ένα κεντρικό σημείο του δαπέδου, ακόμα και στον τοίχο, προσφέρει ένα εγγυημένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Στην ΠΑΝΑΜΑΡΜ παρακολουθούμε διαρκώς τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογικές εξελίξεις, αναζητώντας υλικά και τεχνικές που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υλικών για την εφαρμογή οποιασδήποτε τεχνικής και υπερσύγχρονο εξοπλισμό με τον οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε το σχέδιο όπως το έχετε ονειρευτεί.

Μάθετε περισσότερα

Back to top button