ΓούναΚαστοριάΝεστόριοΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Η τελευταία συνέντευξη του Δημήτρη Κουτσομύτη (βίντεο – βιογραφικό)

Την άνοιξη που μας πέρασε ο Δημήτρης Κουτσομύτης μίλησε για τη ζωή του και για τη ζωή στη Νορβηγία στη σειρά συνεντεύξεων με απόδημους Καστοριανούς του Δημήτρη Κουτσή στο sentranews.gr

Παραθέτουμε τη συνέντευξη του Δημήτρη Κουτσομύτη της Παρασκευής 24 Απριλίου 2020:

Σήμερα το κανάλι sentranews ταξιδεύει στην Σκανδιναβία, όπου και θα συνομιλήσουμε με τον Δημήτρη Κουτσομύτη, ο οποίος εργάζεται και κατοικεί εκεί τα τελευταία 24χρόνια!
O Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστοριά και κατάγεται από το Νεστόριο, ενώ για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο πρωτεργάτης και ο εμπνευστής της ιδέας του RIVER PARTY, όταν το 1978 μαζί με άλλους φίλους του από το Νεστόριο, ξεκίνησαν δειλά-δειλά τον θεσμό, ο οποίος με τα χρόνια οργανώθηκε περισσότερο, δημιουργώντας τον θεσμό των River Party που μιμήθηκαν σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας έκτοτε.Από μικρή ηλικία είχε μεγάλη αγάπη για την μουσική, ενώ επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στην Καστοριά με bar, διαφημιστικό γραφείο και φωτογραφία.
Σε ηλικία 33 χρονών, μετανάστευσε δοκιμαστικά για τρεις μήνες στην Νορβηγία, προκειμένου να ασχοληθεί με την γούνα, αλλά οι τρεις μήνες έγιναν 24 χρόνια! Τα επόμενα χρόνια εγκατέλειψε την γούνα και ασχολήθηκε με περιοδικά και τη φωτογραφία.

Ο Χρήστος Γκοσλιόπουλος για τον θάνατο του πρωτοστάτη του River Party, Δημήτρη Κουτσομύτη

 

 

Back to top button