ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Μεταγραφή της Καστοριανής Αγνής Ζυγουρα από τον ΠΑΟΚ στα Κανάρια Νησιά!

Στην Γκραν Κανάρια θα συνεχίσει την καριέρα της η Αγνή Ζυγούρα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ισπανική ομάδα που αναζητούσε μία αθλήτρια για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στη θέση που αγωνίζεται μετά την αποχώρηση μίας παίκτριας και τον τραυματισμό άλλων δύο.
Η Καστοριάνη παίκτρια θα μεταβεί άμεσα στην Ισπανία για να συνεχίσει την καριέρα της στη νέα της ομάδα, ενώ σχετική ανακοίνωση αναμένεται και από πλευράς του ΠΑΟΚ.
Η συμφωνία της Ζυγούρα με την Γκραν Κανάρια έχει ισχύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τη δυνατότητα να επεκταθεί για έναν ακόμη χρόνο.
Η Γκραν Κανάρια, όπως και ο ΠΑΟΚ, αγωνίζεται στη φάση των «16» του EHF European Cup με την ισπανική ομάδα να αντιμετωπίζει τη βουλγαρική Γκρούντε.
Στην ανακοίνωση της η Γκραν Κανάρια αναφέρεται στην έως τώρα καριέρα της διεθνούς Ελληνίδας αθλήτριας, καθώς και τους τίτλους που έχει κατακτήσει, όπως και τις ατομικές διακρίσεις που έχει κερδίσει.
Η Ζυγούρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αναδείχτηκε τις δύο τελευταίες χρονιές, νταμπλούχος Ελλάδας, MVP του πρωταθλήματος τη σεζόν 2018-2019 καθώς και MVP του κυπέλλου το 2019.

paok24.com

Back to top button