Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Παναγιώτης Κώττας: Μήπως ήρθε η ώρα να καταθέσουμε όλοι τις παραιτήσεις μας;

Ο χάρτης της Δυτικής Μακεδονίας δε συμπεριλαμβάνει και επίσημα πλέον την Καστοριά και τα Γρεβενά

Νομίσαμε αρχικά πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο, ίσως και μια ακούσια παράληψη, όταν στο αρχικό master plan των πεντακοσίων σελίδων είχε παρουσιαστεί αυτός ο χάρτης, όπου μαζί με τις προτάσεις και τα εμβληματικά έργα είχε ολοκληρωτικά εκτός την περιοχή μας.

Σήμερα και με το πλέον επίσημο τρόπο, το υπουργείο ενέργειας ανακοίνωσε πως “οι προτάσεις που κατέθεσε η Περιφερειακή αρχή (κατόπιν εορτής) είναι ασύμβατες με το Σχέδιο ενώ ο κ. Μουσουρούλης δήλωσε ξεκάθαρα ότι η Καστοριά και τα Γρεβενά Θα πρέπει να αρκεστούν σε εθνικούς Πόρους διότι δεν μπορεί να συμπεριληφθούν στο Σχέδιο”, επιβεβαιώνοντας πως το καλοστημένο σχέδιο και από τις δύο πλευρές, κυβέρνησης και περιφερειακής διοίκησης ήρθε εις πέρας.
Οι περιφερειακοί συνάδελφοι σύμβουλοι που “εξαπατήθηκαν” απ’ τον περιφερειάρχη και τον κύριο Μουσουρούλη και στήριξαν το προχθεσινό ψήφισμα χωρίς να απορρίψουν το κατατεθειμένο master plan, ελπίζοντας πως θα συμπεριληφθούν σ’ αυτό η Καστοριά και τα Γρεβενά, πως σκοπεύουν να αντιδράσουν; Θα βάλουν επιτέλους την Καστοριά μπροστά από τις κομματικές ή τις παραταξιακές αποφάσεις οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντά της;
Ή μήπως ήρθε η ώρα να καταθέσουμε όλοι τις παραιτήσεις μας;

 

Back to top button