Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Άργος Ορεστικό – “Ελπίδα Ζωής”: Να δείξουμε την αγάπη που χρειάζεται ο συνάνθρωπό μας προσφέροντας τρόφιμα

Οι γιορτές φέτος θα είναι διαφορετικές για όλους μας λόγω της δύσκολης συγκυρίας που όλοι βιώνουμε. Γνωρίζουμε ωστόσο όλοι μας ότι υπάρχουν οικογένειες που υφίστανται τρομερή οικονομική πίεση και δυσκολεύονται να αγοράσουν ακόμη και τα βασικά αγαθά. Αν το γεγονός αυτό μας στενοχωρεί και μας γεμίζει θλίψη, φανταστείτε πόσο πόνο και ψυχολογική πίεση δημιουργεί στους ανθρώπους που βιώνουν αυτές τις σκληρές καταστάσεις.
Η ομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» παρακαλεί όλους τους αιμοδότες -πέρα από την εθελοντική αιμοδοσία που είναι πολύ σημαντική, καθώς το σύστημα υγείας πιέζεται- να δείξουν την αγάπη που χρειάζεται στον συνάνθρωπό μας και να προσφέρουν δωρεάν τρόφιμα προς την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ,για να διατεθούν σε όσους αδυνατούν να προμηθευθούν τα βασικά αγαθά της καθημερινότητας.
Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί, για να μη λείψει σε κανένα συνάνθρωπό μας το φαγητό, ώστε όλοι να κάνουμε ευτυχισμένες γιορτές, τόσο εμείς που προσφέραμε, όσο και αυτοί που έλαβαν τη βοήθειά μας.
Μπορούμε να παραδίδουμε καθημερινά τα τρόφιμα στον Ιερό Ναό της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 9:30 το πρωί έως 1:00 το μεσημέρι και 4:30 έως 5:30 το απόγευμα.
Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων
ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ

Back to top button